Kaufen
Merkliste
Lépjen velünk kapcsolatba

Bauhaus luxusvilla ősfás parkban

Ház, Kiadó | Magyarország, Budapest, XII. kerület
teljes bérleti díj-Icon
1,600,000 HUF
kb. 5,329 USD
teljes bérleti díj
Hálószobák-Icon
3
Hálószobák
Fürdőszobák-Icon
3
Fürdőszobák
Lakótér-Icon
3 229,17 sqft
Lakótér
Telek-Icon
24 358,73 sqft
Telek
teljes bérleti díj-Icon
1,600,000 HUF
kb. 5,329 USD
teljes bérleti díj

Az ingatlan részletes bemutatása

Kapcsolat
Viewing Appointment
Vissza
Kapcsolat
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Üzenet sikeresen elküldve
elküld
Continue
bezárás
Please select an option

Tudnivalók az ingatlanról


Az ingatlan berendezése és sajátosságai

A XII. kerületi Zugliget városrész csendes utcájában kiadásra kínálunk egy 1933-ban épült, pár éve teljes körűen felújított, részben bútorozott bauhaus villát. A 300 nm-es ház egy 2263 nm területű ősfás kert közepén áll, biztosítva ezzel a teljes intimitást az ott élők számára.
A ház földszintjén egy hatalmas amerikai konyha, étkező és nappali terasz- és kertkapcsolattal, közepén egy nagy, kétoldalas kandallóval, luxus art deco csillárokkal, emellett még egy tágas dolgozószoba és egy vendégmosdó is található. Az emeletre az eredeti, felújított lépcsőn jutunk fel. Ezen a szinten az eredeti kialakítást megőrizve két lakrészt találunk. A nagyobb, lenyűgöző hegyi panorámás, teraszra nyíló 4 méteres üvegajtós hálóban egy faltól-falig gardrób került kialakításra. Ehhez a lakrészhez tartozik még egy dolgozószoba egy másik, kisebb terasszal, valamint egy panorámás kádas-zuhanyzós fürdőszoba is. A másik lakrész egy szintén erdei panorámás háló, egy külön nappalival és zuhanyzós fürdővel. E két hálóból közelíthető meg a 28 nm-es terasz.
Belső lépcsőn jutunk le az alsó szintre, amely külön bejárattal is rendelkezik, így alkalmas akár külön generációnak, akár a családdal költöző segítők számára. Két szoba található a szinten, zuhanyzós fürdőszobával és mellékhelyiséggel, beépített szekrényekkel. Az egyik szobában sport- és házimozi funkciók kerültek kialakításra. A másik szoba jelenleg irodaként működik. A szinten található még egy kényelmes méretű mosókonyha, a kamra és a kazánház is.
A kényelmes és biztonságos parkolást az utcáról nyíló 32 nm-es, automata ajtóval és riasztóval felszerelt támfalgarázs biztosítja.
Bérleti díj: 4.500 EUR/hó


XII. kerület: Az ingatlan elhelyezkedése és környezete

Csendes, fáktól árnyékos, gyenge forgalmú utca. Családi házak, társasházak, sok zöldterület. Kiváló iskolák, óvodák a környéken. A belváros autóval és tömegközlekedéssel egyaránt gyorsan megközelíthető.


Lépjen kapcsolatba személyes tanácsadójával
Engel & Völkers Budahill Center
  • Sky Ingatlanközvetítö Kft.
  • Licence partner of E & V Master C.E. Zrt.
  • Renáta Tóth
  • Szilágyi Dezső tér 4.
  • 1011 Budapest
  • telefon: +36 1 392 03 88
E-mail
Impresszum
Vissza
Impresszum

Energetikai tájékoztató


Ezek az ingatlanok is érdekelhetikKövessen bennünket a közösségi oldalakon