Kaufen
Merkliste
Lépjen velünk kapcsolatba

Intimitás. Tér. Dizájn. Napfény. SPA

Lakás, Eladó | Magyarország, Budapest, XII. kerület
Ár-Icon
926,500,000 HUF
kb. 2,676,061 USD
Ár
Hálószobák-Icon
4
Hálószobák
Fürdőszobák-Icon
3
Fürdőszobák
Lakótér-Icon
2 346,53 sqft
Lakótér
Ár-Icon
926,500,000 HUF
kb. 2,676,061 USD
Ár

Az ingatlan részletes bemutatása

Kapcsolat
Viewing Appointment
Vissza
Kapcsolat
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Üzenet sikeresen elküldve
elküld
Continue
bezárás
Please select an option

Tudnivalók az ingatlanról


Az ingatlan berendezése és sajátosságai

XII. kerület, Mártonhegy részén kínáljuk eladásra egy újépítésű 4 lakásos villa kertkapcsolatos, 218 m2 lakóterületű + 94 m2 terasszal és 217 nm nagyságú kert kizárólagos használatával rendelkező design lakását. Az ingatlan egy modern formavilágú, kortárs építészeti elemekből megformált, magas esztétikai minőséget képviselő társasház legfelső szintjén fekszik. A kertben közös használatú SPA részleg épült feszített víztükrű medencével, szaunaházzal és napozóterasszal. Emellett lakásonként lehetőség van jakuzzi kialakítására a teraszokon. A fűtést-hűtést és a használati melegvíz előállítását önálló DAIKIN hőszivattyús rendszer látja el, továbbá Zehnder szellőztető rendszerrel is felszereltek. Az épületek villamosenergia-termelését részben a tetőkön elhelyezett fotovoltaikus elemek biztosítják. A lakások fűtés-hűtése, világítása és árnyékolása és bizonyos gépészeti funkciói okostelefonról is irányítható. A társasházban SCHINDLER gyártmányú, alacsony energiafelhasználású liftek üzemelnek majd a pincétől a legfelső lakásig. A lakások panoráma felé nyitott élettereit prémium kategóriájú nyílászárók határolják. A Schüco hőhídmentes alumínium nyílászárói és a 3 rétegű üvegezés esztétikus és energiatakarékos módon biztosítják a kapcsolatot a teraszok és a belső terek között. A társasház hatalmas közös, őrzött parkszerű kertjében játszótér is épült a gyermekek számára. Minden lakáshoz saját tároló, a teremgarázsban 2 parkolóhely áll rendelkezésre, amelyek közül az egyik kiépített elektromos autótöltővel rendelkezik.
Az ingatlanhoz további vendégparkolók is kialakításra kerülnek. A lakások védelméről infrasorompók, kamerák gondoskodnak, amelyet a helyi őrszolgálat tart 24 órás megfigyelés alatt. A gépkocsi be- és kihajtást automata rendszámolvasó rendszer teszi kényelmessé, a portaszolgálat pedig biztonságossá. A lakásonkénti belső riasztórendszert a lakók a saját biztonsági igényeik szerint alakíthatják ki, amihez a hálózati végpontok biztosítva lesznek.
A felhasznált anyagok: prémium minőségű Cerim és Marazzi olasz gres kőporcelán burkolólapok, Floor Experts fa svédpadló, Villeroy and Boch, Laufen, Marmy szaniterek, Hansgrohe csaptelepek
A lakások elkészültek, költözhetőek.
Kínálati ár: 2.400.000 EUR


Lépjen kapcsolatba személyes tanácsadójával
Engel & Völkers Budahill Center
  • Sky Ingatlanközvetítö Kft.
  • Licence partner of E & V Master C.E. Zrt.
  • Andrea Kovács
  • Szilágyi Dezső tér 4.
  • 1011 Budapest
  • telefon: +36 30 737 0577
  • mobil: +36 30 737 0577
E-mail
Impresszum
Vissza
Impresszum

Energetikai tájékoztató


Ezek az ingatlanok is érdekelhetikKövessen bennünket a közösségi oldalakon