Find a place to call your own
Back
Engel & Völkers Licence Partner Gent-Centrum > Blog > Ghent, city of dreams

Ghent, city of dreams

Drones raken stilaan ingeburgerd. 


De toepassingen zijn legio. Dat weten ook vastgoedmakelaars, die hun panden in portefeuille graag van een andere kant belichten. Maar ook ganse steden zijn een dankbaar onderwerp voor drone-kunstenaars. 

Vijf jaar na de film “Ghent in Motion” (2013) gooit de video “Ghent from the Sky” hoge ogen, zowel binnen als buiten de Arteveldestad. 

Na meer dan anderhalf jaar voorbereiding werd er op twintig dagen gefilmd, in de zomer van 2017. Het resultaat is verbluffend. 
In adembenemende shots vlieg je mee over de feeërieke blokkendoos die de levende stad vanuit de lucht bekeken is. De drones nemen je bovendien mee naar plaatsen waar je als stedeling zelden of nooit komt. Je scheert over het dak van het NTG, flirt met een van de stadswachters hoog op het belfort en aait de draak die vanop de Sint-Baafskathedraal over de stad waakt. 

Het is de mooiste moderne liefdesverklaring aan deze heerlijke stad.

Contact us now
Engel & Völkers
Licence Partner Gent-Centrum
  • Kleine Vismarkt 2
    9000 Gent
    Belgium BIV/IPI 504.709

We know the true value of your property

Do you know how much your property is currently worth? No matter if you just want to inform yourself about the current market-price, or if you wish to sell your property for the best price: our experienced marketing experts are happy to assist you with a free and non-binding valuation.

Follow us on social media