Find a place to call your own
Back
Engel & Völkers Licence Partner Gent-Centrum > Blog > Parelvissers

Parelvissers

De herfst is het seizoen bij uitstek om van oesters te genieten. Het zal ons cliënteel even zoet in de oren klinken als Georges Bizets opera “Les pêcheurs de perles. Bij Engel&Völkers zijn we immers niet vies van een oester op zijn tijd. Ze bevat de pure smaak van de zilte zee. Om nog te zwijgen van haar werking als afrodisiacum. Maar voor wat hoort wat. Oesters – dat weet u – geven hun geheimen niet zomaar prijs. Er is enige behendigheid en kunde voor vereist.

Zo is het ook op de vastgoedmarkt. Al helemaal in de hogere regionen. En dan is Engel&Völkers de gedroomde partner voor uw koop-, verkoop- of huurwensen. Wij openen net zo veel oesters voor u, tot we u de fijnste, volste en mooiste kunnen aanbieden.

De vertrouwde Engel&Völkers-borden zijn ondertussen een bekend onderdeel van het straatbeeld geworden. Het op de markt brengen van prestigieus vastgoed is ons handelsmerk. Zo ook in Gent – een stad met heel wat parels aan haar kroon. Steeds meer mensen dromen er van om in dit bruisende leefmilieu te wonen. Maar de stad is ook een spons van bedrijvigheid en cultuur. Zo fungeerde ze deze zomer nog als statig decor voor de Hollywoodfilm “Emperor”. Tijdens de draaidagen kregen de Gentenaren een kleine spoiler te zien. En twee weken geleden opende het Festival van Vlaanderen feestelijk met het jaarlijks opnieuw verbluffende OdeGand. De Gentse levensstijl is een gegeerd merk geworden.

Ziet u het liever wat rustiger of meer bucolisch? Ook dan spreiden wij een waaier aan mogelijkheden voor u uit. Ons kantoor ligt dan wel pal in het centrum van Gent, maar wij zijn ook bijzonder actief in de wijde omgeving van de stad. Blader door deze nieuwsbrief of neem een kijkje op onze website. Wij loodsen u graag door de Vlaamse Ardennen of het landelijke Waasland. Neem met ons een kijkje deze herfst, wanneer deze regio’s hun natuurlijke grandeur maar wat graag etaleren.

Ook in de Gentse omstreken zijn dus nog heel wat verborgen parels te ontdekken. Ik hoor het u al denken; dat oesters in de Zwalm, Leie, Durme of Schelde zoetwaterbeloftes moeten zijn. Gelooft u mij op mijn woord. Met meer dan 30 jaar ervaring als parelvissers van het exclusieve vastgoed, duiken wij voor u gegarandeerd – en met plezier – de mooiste exemplaren op.

Contact us now
Engel & Völkers
Licence Partner Gent-Centrum
  • Kleine Vismarkt 2
    9000 Gent
    Belgium BIV/IPI 504.709

We know the true value of your property

Do you know how much your property is currently worth? No matter if you just want to inform yourself about the current market-price, or if you wish to sell your property for the best price: our experienced marketing experts are happy to assist you with a free and non-binding valuation.

Follow us on social media