Buy
Rent
Watch list
Contacteer ons

Duplex-appartement met zonnige stadstuin en kantoorruimte

Appartement, Kopen | België, Vlaanderen, Antwerpen Provincie (Centrum), Antwerpen (Stad)
Vraagprijs-Icon
985,000 EUR
ca. 1,154,285 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
3
Slaapkamers
Badkamers-Icon
2
Badkamers
Woonruimte-Icon
2.744,8 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
985,000 EUR
ca. 1,154,285 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor het zoeken naar eigendommen door Engel & Völkers. Mijn bovenstaande gegevens kunnen worden doorgegeven aan de lokale licentiepartner van de Engel & Völkers Group om contact te leggen. mijn telefoonnummer, ga ik ermee akkoord telefonisch gecontacteerd te worden door de lokaal verantwoordelijke licentiepartner van de Engel & Völkers Group.

Gedetailleerde informatie over welke gegevens door Engel & Völkers worden opgeslagen en welke rechten u in deze context heeft, vindt u in ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Dit duplex-appartement bestaat uit de gelijkvloers en de souterrain van een prachtige meesterwoning in het Groen Kwartier. Het appartement beschikt over een schitterend aangelegde, zuid gerichte stadstuin en een stijlvol bijgebouw in de tuin dat momenteel dienst doet als kantoorruimte en extra studio. Aan de voorzijde van de gelijkvloers bevindt zich een volledig uitgeruste keuken. Aan de achterzijde een leefruimte die via een trapje verbonden is met de tuin. De ruimtes beschikken over hoge plafonds en schitterende authentieke elementen. De souterrain bestaat uit twee slaapkamers, waarvan één masterbedroom die uitkomt op de tuin en verbonden is met een ruime dressing. Verder is er een moderne badkamer met ligbad en inloopdouche, een apart toilet, een wijnkelder en ruimte voor de technische installaties. Deze verdieping heeft een hedendaagse afwerking maar krijgt door de originele bakstenen gewelven plafond een rustiek gevoel. Het appartement heeft door de zonoriëntatie een zeer aangenaam binnenklimaat en door de extra kantoorruimte in de tuin zou het perfect geschikt zijn als woon-werkcombinatie.


Antwerpen (Stad): Ligging en omgeving van dit pand

Dit duplex-appartement is gelegen in de gezellige buurt Groen Kwartier. Dit beschermd monument maakte deel uit van het oud militair hospitaal. Deze historische buurt is volledig heropgeleverd en is met haar leuke restaurants, bars en mooie groene omgeving een zeer trendy wijk geworden. De woning is overigens vlakbij Berchem Station, de Dageraadplaats in Zurenborg, het Koning Albert en het Harmoniepark, een supermarkt op 50 meter afstand en meerdere in- en uitvalswegen.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Guido Palmen
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media