Buy
Rent
Watch list
Contacteer ons

KORTRIJK | Paulinen D1 aan de Broeltuin

Appartement, Kopen | België, Vlaanderen, West Vlaanderen Provincie, Kortrijk
Vraagprijs-Icon
399,000 EUR
ca. 470,022 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
2
Slaapkamers
Badkamers-Icon
1
Badkamers
Woonruimte-Icon
1.022,57 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
399,000 EUR
ca. 470,022 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Paulinen D1 ligt aan de tuinkant en overschouwt aldus het tafereel van de seizoenen, met de Broeltorens en de waterkant op de achtergrond.
Paulinen kenmerkt zich door de westelijke art deco gevel die vakkundig is gerestaureerd.
De overige gevels worden uitgevoerd in gevelsteen (verlijmd) waarvan de textuur en kleuren aansluiten bij de bestaande gevel.

Het appartement D1 om de hoek van het Guido Gezellepad geniet van het tuingevoel door zijn ligging aan de prachtige Broeltuin. Over een oppervlakte van 94,60m² met 19,80m² terras is het thuiskomen in een bijzondere architectuur met oog voor doordachte indeling. De vlotte inkom met gastentoilet& lavabo voorbij, kom je tot de leefruimte via een in steellook omkaderde glazen deur. Over ca.40m² strekken zich hier de zitruimte, eetplaats en top ingerichte open keuken uit. Deze geven – net als de twee slaapkamers - via kamerhoge vensterdeuren uit op het inpandig terras, dat zich quasi over de hele breedte van het appartement uitstrekt. Een ingerichte badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche is gelegen naast een handige berging/bijkeuken. Er is ruimte voor het plaatsen van inmaakkasten. Vloerverwarming houdt de total look clean, alsook het uniform halfmassief parket. Enkel de natte delen hebben een praktische keramische vloertegel. De bekleding van badkamers is voorzien in muurhoge gerectificeerde keramische tegels.
Bel gerust voor verdere info en kom u zelf vergewissen van deze uitzonderlijke eigendom.
VERKOOPPRIJS 399.000€ voor kosten. Registratie 10% op grond- en 21% btw op constructiewaarde incluis = 463.155€


Kortrijk: Ligging en omgeving van dit pand

Er is in Kortrijk geen mooiere plek: de rust, de ligging aan het water, de binnentuin, de oriëntatie, de sfeervolle verlaagde Leieboorden en de aanwezigheid van de Broeltorens maken van One Broel de beste plek om te wonen en volop te genieten.
One Broel sluit naadloos aan op de bestaande omgeving. De nabijheid van hotel Messeyne met zijn groene tuinen, het Guido Gezellepad en het Begijnhof maken van One Broel een nieuw idyllisch stukje Kortrijk.
Wie in stad wil wonen en van parkgroen wil genieten … moet ook zijn wagen en/of fiets kwijt. Het volledig ondergronds niveau (via inrijhelling Groeningestraat) met afgesloten parkeerboxen, parkeerplaatsen, kelder- en fietsbergingen(via inrijhelling Guido Gezellepad), geeft via repectievelijke liften rechtstreeks toegang tot uw verdieping.
De toegang tot alle woonappartementen vanuit de Broeltuin schept een dynamiek met de omwonenden en draagt eveneens bij tot een onvergetelijke woonervaring.
Het gebouw de Paulinen weet het monumentale karakter van de bewaarde gevel van toen harmonieus te koppelen aan gedetailleerde gevelelementen van nu. Een plaatje dat klopt.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Waregem / Kortrijk
  • Vastgoed Leiestreek Zuid B.V.
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Nathalie Billiet
  • Grote Markt 19A
  • 8500 Kortrijk
  • Telefoon: +32 (0)56 89 11 89
  • Mobiel: yes
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media