Sell your property
Buy
Rent
Watch list
Contacteer ons

Nieuw Zuid: top appartement met groot terras.

Appartement, Kopen | België, Vlaanderen, Antwerpen Provincie (Centrum), Antwerpen (Stad)
Vraagprijs-Icon
675,000 EUR
ca. 794,272 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
2
Slaapkamers
Badkamers-Icon
1
Badkamers
Woonruimte-Icon
1.216,32 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
675,000 EUR
ca. 794,272 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor het zoeken naar eigendommen door Engel & Völkers. Mijn bovenstaande gegevens kunnen worden doorgegeven aan de lokale licentiepartner van de Engel & Völkers Group om contact te leggen. mijn telefoonnummer, ga ik ermee akkoord telefonisch gecontacteerd te worden door de lokaal verantwoordelijke licentiepartner van de Engel & Völkers Group.

Gedetailleerde informatie over welke gegevens door Engel & Völkers worden opgeslagen en welke rechten u in deze context heeft, vindt u in ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Op de derde verdieping van het recent gebouwde complex ‘Zuiderpromenade’ is dit nieuwbouwappartement met zijn grote terrassen een schot in de roos.
Het moderne eigentijdse appartement is omringd door 2 terrassen van respectievelijk 17 en 62 m² waardoor op haast elk tijdstip van de dag men lekker kan ontspannen.
Zelf is het appartement leuk en modern ingedeeld met een inkomhal met gastentoilet, een salon en eetkamer rondom een mooie open keuken met werkeiland. Verder omvat het 2 slaapkamers waarvan de tweede eveneens dienst doet als dressing met een aparte voorziening voor de was- en droogmachine. De ruime badkamer met inloopdouche, WC en 2 wastafels in Corian is eveneens zeer fraai afgewerkt. Het ganse appartement is ingericht met een mooie vloertegel op vloerverwarming en de elegante ingemaakte kasten maken het appartement zeer functioneel.
Het grote leefterras is zeker een ware troef: het is west georiënteerd, deels overdekt en volledig bekleedt met bankirai en voorzien van een design glazen borstwering. Het heeft mooie zichten op de Schelde en de parktuin van de Bank Van Breda en daardoor haast geen inkijk. De mooie plantenbakken zijn daarenboven voorzien van een druppelsysteem.
Verder is het appartement uitgerust met een gewapende inkomdeur, overal moderne blokdeuren, extra vliegenramen, videofonie, een ventilatiesysteem-D, vloerverwarming, twee kelderbergingen, etc.
Optioneel kunnen er 2 parkeerplaatsen bijgekocht worden aan 35.000 € per plaats.


Antwerpen (Stad): Ligging en omgeving van dit pand

Het nieuwe Zuid is zich snel aan het ontwikkelen als een bruisende nieuwe wijk in Antwerpen met een duidelijke link naar de Schelde en de Promenade toe. Overal duiken nieuwe winkels op, auto’s worden er geweerd waardoor het er bepaald rustig en wandelvriendelijk is. Een beetje vakantie in eigen stad. Het grote voordeel van deze wijk is zijn goede bereikbaarheid en de connectie naar alle in- en uitvalswegen.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Philippe Rummens
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media