Sell your property
Buy
Rent
Watch list
Contacteer ons

Prachtig gerenoveerde rentmeesterswoning !

Huis, Kopen | België, Vlaanderen, Antwerpen Provincie (Noord), Kapellen
Vraagprijs-Icon
1,795,000 EUR
ca. 2,112,176 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
3
Slaapkamers
Badkamers-Icon
2
Badkamers
Woonruimte-Icon
2.690,98 sqft
Woonruimte
Perceeloppervlakte-Icon
23,48 ac
Perceeloppervlakte
Vraagprijs-Icon
1,795,000 EUR
ca. 2,112,176 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

U kunt in detail vaststellen welke gegevens zijn opgeslagen en

wie er toegang toe heeft door ons privacybeleid te bekijken.

Ik ga akkoord met de opslag en het gebruik van mijn gegevens

volgens het privacybeleid en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door de provider en geef toestemming om op mijn contactverzoek of verzoek om informatie te beantwoorden.

Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken voor de toekomst.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Prachtige voormalige Rentmeesterswoning op een uitzonderlijk domein in Kapellenbos.
Als volgt ingedeeld: Royale inkomhal op tegelvloer met vestiaire, gastentoilet met handenwasser en toegang tot de kelder. Deze hal geeft toegang tot de lichte leefruimte op parket met gezellige gashaard, prachtig zicht op terras en tuin. Hiernaast bevindt zich de leefkeuken op tegelvloer met ontbijthoek in lichtrijke veranda. Volledig ingerichte keuken met Lacanche vuur en oven. Tenslotte de gezellige eetkamer op parket aansluitend aan de keuken. Tevens bereikbaar via de hal. Via de houten trap in de hal toegang tot de eerste verdieping als volgt ingedeeld:
1e slaapkamer op vast tapijt, momenteel ingericht als kantoor. Hoofdslaapkamer op parket met ruime inloopdressing met ingemaakte kasten. Aansluitend ruime badkamer met lavabo, wc en douche (mortex afwerking). 2e verdieping: 3e slaapkamer met eigen salon en badkamer met douche, wastafel en wc. Er is een droge ruime kelder onder de gehele woning bestaande uit: wasplaats en technische ruimte, wijnkelder, twee aparte bergkelders. Prachtige aangelegde tuin met verschillende zonnige terrassen van ca 7000 m². Zwembad (10x4m) met poolhouse / gastenverblijf met slaapkamer, salon en badkamer met douche en wc. (5x10m). Aangelegde parktuin met vijvers, wandelpaden, petanquebaan en veel parkeergelegenheid. Garage voor 2 wagens aansluitend aan het poolhouse. Extra garage voor tuinmateriaal etc


Kapellen: Ligging en omgeving van dit pand

Dit unieke landgoed bevindt zich op een toplocatie te Kapellenbos.
Beschikt over een prachtig aangelegde parktuin, verschillende terrassen, een zwembad met poolhouse/gastenverblijf en is bovendien omringd door 9ha eigen bos.
Een unieke plek om in alle rust van de omgeving en rust te genieten. De voormalige rentmeesterswoning van het kasteel Wolvenbos werd gerenoveerd met in acht name van alle authentieke elementen en is een zeer unieke plek in Kapellenbos.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Kalmthout
  • EV Antwerpen-Noord bvba · VAT BE0823.191.191
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Oliver Van Blerk
  • Heidestatiestraat 53
  • 2920 Kalmthout
  • Telefoon: +32 3 666 00 90
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria 3% (excl. BTW) inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Noord bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media