Sell your property
Buy
Watch list
Contacteer ons

Statige herenwoning met Franse grandeur

Huis, Kopen | België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum
Vraagprijs-Icon
12,500,000 EUR
ca. 15,153,755 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
5
Slaapkamers
Badkamers-Icon
3
Badkamers
Woonruimte-Icon
20.343,79 sqft
Woonruimte
Perceeloppervlakte-Icon
9.181,62 sqft
Perceeloppervlakte
Vraagprijs-Icon
12,500,000 EUR
ca. 15,153,755 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

U kunt in detail vaststellen welke gegevens zijn opgeslagen en wie er toegang toe heeft door ons privacybeleid te bekijken.

Ik ga akkoord met de opslag en het gebruik van mijn gegevens

volgens het privacybeleid en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door de provider en geef toestemming om op mijn contactverzoek of verzoek om informatie te beantwoorden.

Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken voor de toekomst.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Op zoek naar uw eigen stukje Parijs? Wij hebben het voor u gevonden in één van de meest verfijnde en statige panden in het hartje van Antwerpen. Het pand vindt zijn oorsprong in de late 19e eeuw, ookal zien we duidelijk meer neoclassicistische stijlinvloeden uit Frankrijk van de late 17e eeuw. De erg brede gevel geeft al veel standing aan het straatbeeld, samen met zijn hoge vitrineramen op de gelijkvloers. Tevens geeft de statige eikenhouten poort uit in een oprijlaan naar een grote binnenplaats voor wagens en een stadstuintje. U komt binnen in een majestueuze inkomhal die meteen weergeeft hoe gedetailleerd de laatste renovatie werd gedaan. Prachtige marmeraccenten, gerestaureerde muurschilderingen, hoge plafonds met molures en een impressionante parketvloer. Zelden werd een pand gerenoveerd met zoveel ziel en dat reflecteert zich in de warme sfeer binnen. Hoewel het zo groot is, voelt het toch heel gezellig en huiselijk aan. Gemengd gebruik is hier toegestaan, gezien er nu op de gelijkvloers en prachtige dameswinkel is. Via de statige trappenhal, kan u zich naar de eerste verdieping begeven. U passeert eerst het vroegere conciërgevertrek dat nu dient als gastentoilet. Op de eerste verdieping vindt u een stijlvolle bar en ontvangstruimte, deze geeft weer de nodige grandeur aan de ruimte, samen met een prachtige marmeren schouwmantel. Verder heeft u op deze verdieping een functionele bureauruimte. Het commerciële zet zich hier ook nog wat voort, en er wordt een mooie showroom gemaakt in de oude muziekkamer waar de notenbalken nog triomfantelijk verwerkt zijn in de raamlijsten.


Antwerpen-Centrum: Ligging en omgeving van dit pand

Op de tweede en derde verdieping bevindt zich momenteel een duplex die bewoond wordt door de eigenaars. Een Ralph Lauren getinte stijl-lijn loopt door het interieur. In de leefruimte heeft u een leuk zicht op de skyline van Antwerpen. Zowel de keuken, eetkamer, slaapkamers en badkamers hebben elks hun eigen details en verhalen die wij u graag tonen tijdens een bezoek. Als kers op de taart is er onder het dak een prachtige masterruimte met ingemaakte dressing en badkamer. Nog een leuke extra: er is een lift in het gebouw die u naar elke verdieping kan brengen. De moeite waard om te ontdekken, u vergeet even dat u in het centrum van Antwerpen zit.

Gelegen in het hartje van de Antwerpse binnenstad. In een straat met een geschiedenis, maar ook een toekomst. Commerciële maar ook residentiële topligging. Met een parking voor de deur en alle gezellige winkels rondom rond.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Kimberly Vandeput
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media