Sell your property
Buy
Rent
Watch list
Contacteer ons

Trendy penthouse met terras van 58m²

Appartement, Kopen | België, Vlaanderen, Antwerpen Provincie (Centrum), Antwerpen (Stad)
Vraagprijs-Icon
895,000 EUR
ca. 1,053,146 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
3
Slaapkamers
Badkamers-Icon
2
Badkamers
Woonruimte-Icon
2.475,7 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
895,000 EUR
ca. 1,053,146 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor het zoeken naar eigendommen door Engel & Völkers. Mijn bovenstaande gegevens kunnen worden doorgegeven aan de lokale licentiepartner van de Engel & Völkers Group om contact te leggen. mijn telefoonnummer, ga ik ermee akkoord telefonisch gecontacteerd te worden door de lokaal verantwoordelijke licentiepartner van de Engel & Völkers Group.

Gedetailleerde informatie over welke gegevens door Engel & Völkers worden opgeslagen en welke rechten u in deze context heeft, vindt u in ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Indeling: Inkomhal met directe toegang tot de ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen. Vanuit iedere ruimte is er rechtstreekse toegang tot het zeer uitgestrekte leef terras van maar liefst 58 m². De penthouse beschikt over een deels open keuken met de nodige toestellen van kwalitatieve aard waaronder maar liefst vier verschillende type ovens (stoom, combi, gewone oven en microgolf oven). Aan de keuken is er ook nog een berging aanwezig. De loft bevat maar liefst drie slaapkamers waarvan twee met een eigen badkamer. De grootste slaapkamer beschikt zelfs over een extra ruimte ideaal voor een dressing te plaatsen. Verder is het appartement volledige voorzien van vloerverwarming via een warmtepomp.
Als kers op de taart beschikt dit gebouw ook over enkele faciliteiten zoals een verwarmd binnenzwembad, sauna/hammam, gym en een ruim gemeenschappelijk zonneterras.
Algemene kosten : ca. €425 / maand


Antwerpen (Stad): Ligging en omgeving van dit pand

Het appartement is gelegen in een rustige straat aan het trendy Eilandje, op wandelafstand van het Ballet van Vlaanderen, Red Star Line-museum, het MAS en het binnenkort nieuw aangelegde Droogdokkenpark. In de nabije omgeving van winkels, supermarkten en openbaar vervoer.
Eén kelderberging inbegrepen in de prijs.
Twee autostaanplaatsen bij aan te kopen aan 37.500 euro per plaats.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Charlotte Pasquero
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media