Buy
Rent
Watch list
Επικοινωνήστε μαζί μας

Οικόπεδο με παλαιό κτίσμα στο Λόφο Αξιωματικών

Γή, Αγορά | Ελλάδα, Αθήνα, Αθηνα Δυτικα Προαστια, Περιστερι
Τιμή-Icon
145,000 EUR
περ. 152,598 USD
Τιμή
Μέγεθος οικοπέδου-Icon
2.852,44 sqft
Μέγεθος οικοπέδου
Τιμή-Icon
145,000 EUR
περ. 152,598 USD
Τιμή

Ζητήστε τώρα μία έκθεση

Επικ/νία
Viewing Appointment
Πίσω
Επικ/νία
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Μπορείτε να μάθετε λεπτομερώς ποια δεδομένα αποθηκεύονται και ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά βλέποντας την πολιτική απορρήτου μας.

Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη χρήση των δεδομένων μου σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου και συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από τον πάροχο για να απαντήσω στο αίτημά μου επικοινωνίας ή στο αίτημά μου για πληροφορίες.

Μπορώ να ανακαλέσω τη συγκατάθεσή μου ανά πάσα στιγμή για το μέλλον.

Το μήνυμα εστάλη επιτυχώς
Αποστολή μηνύματος
Continue
κλείσιμο
Please select an option

What you should know about this plot of land


Special features of this plot of land

Οικόπεδο με 7.5 μέτρα πρόσοψη και 35 μέτρα βάθος κατά προσέγγιση.Σε ήσυχη γειτονιά κοντά σε σχολεία, αγορά, τράπεζα, αθλητικές εγκαταστάσεις.
Εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες.
Περιλαμβάνει παλαιό κτίσμα 57 τ.μ.
Συντελεστή δόμησης 1.2
Με δυνατότητα αντιπαροχής .


Περιστερι: Τοποθεσία και περιβάλλον

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Τοποθεσία: Το Περιστέρι απέχει 4,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το κέντρο της Αθήνας και είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής. Συνορεύει με την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι, το Αιγάλεω και την Ανθούπολη.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Περιστέρι έχει ακόμα τη ζεστασιά της παλιάς γειτονιάς, και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε κεντρικό σημείο όλης της Αττικής. Μερικά από τα πράγματα που κάνουν την περιοχή μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για εύρεση κατοικίας είναι το Άλσος Περιστερίου, ένας καταπράσινος παράδεισος, ιδανικός για χαλαρούς περιπάτους κάτω από τη σκιά των πανύψηλων δέντρων του. Η πόλη του Περιστερίου τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί πολύ με αποτέλεσμα να γίνει στέκι πολλών που το επισκέπτονται και από διαφορετικές περιοχές για νυχτερινή διασκέδαση καθώς παρέχει μια πληθώρα από καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ. Επιπλέον, διαθέτοντας μία από τις πιο ζωντανές αγορές, το Περιστέρι ξεχωρίζει από το ευρύ φάσμα εμπορικών μαγαζιών που διαθέτει με καρδιά τον περιώνυμο πεζόδρομο Περιστερίου. Τέλος, η πόλη παρέχει πολλά σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολιτιστικά κέντρα που την καθιστούν κατάλληλη τόσο για οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά.
Προσβασιμότητα: Οι τρεις διαφορετικοί σταθμοί του Μετρό που διαθέτει η πόλη (Άγιος Αντώνιος, Περιστέρι και Ανθούπολη) κάνουν εύκολη και σύντομη την πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας.
Επενδυτική Δυναμική: Λόγω της κοντινής του απόστασης από το κέντρο της Αθήνας και τα υπόλοιπα Δυτικά προάστια καθώς και από την ανάπτυξη που έχει τα τελευταία χρόνια, το Περιστέρι έχει γίνει ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας καθώς οι τιμές των ακινήτων είναι ευνοϊκές προσφέροντας μια καλή απόδοση της επένδυσης.


Επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας σύμβουλο
Engel & Völkers MMC Greece
  • EV MMC Greece S.A.
  • Licence partner of Engel & Völkers Residential GmbH
  • Sotiris Gkatis
  • 2-4 Mesogeion Avenue
    Athens Tower
  • 11527 Athens
  • Τηλέφωνο: +302111055000
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο
Πίσω
Σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο
The service on https://www.engelvoelkers.com/en-gr/athens-surroundings/ is provided by:


EV MMC Greece S.A.


2-4 Mesogeion Av., 11527,


Athens, Greece


Tel.: +30 2111055000

E-Mail: athensmmc@engelvoelkers.com


Value added tax identification number: EL-801063999

Company registration number: 148231503000


Company’s Board of Directors: 1. BoD President: Georg Petras, 2. BoD Vice-President: Paloma Perez Bravo, 3. BoD Member: Panagiotis Bartziotis.


www.engelvoelkers.com is a platform on which franchisees of the Engel & Völkers group of companies as well as the Engel & Völkers group of companies itself can place real estate and yachts on offer and make such offers publicly available.


Responsibility for any editorial content on https://www.engelvoelkers.com/en-gr/athens-surroundings/:


Georg Petras


BoD President, CEO EV MMC Greece S.A.


The internet platform of the European Union concerning the online dispute resolution (so-called “ODR platform”) is available via the following link:


http://ec.europa.eu/consumers/odr


We do not participate in dispute resolution procedures before consumer arbitration bodies.


E-Mail: athensmmc@engelvoelkers.com

Λεπτομέρειες προμήθειας

Διαθεσιμότητα κατόπιν συμφωνίας. Το παρόν υλικό βασίζεται σε πληροφορίες, τις οποίες θεωρούμε αξιόπιστες, ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν παρασχεθεί από τρίτα μέρη, δεν δυνάμεθα να επικοινωνήσουμε ότι είναι ακριβές ή πλήρες και συνεπώς δεν θα πρέπει κάποιος να βασιστεί σε αυτό. Η παρούσα προσφορά ενδέχεται να υπόκειται σε λάθη, παραλείψεις και σε μεταβολή της τιμής ή απόσυρση δίχως προειδοποίηση. Οι φόροι, ο
συμβολαιογράφος και τα τέλη μεταγραφής βαρύνουν τον αγοραστή. Η μεσιτική προμήθεια θα πρέπει να εξοφληθεί από τον πωλητή ή/και τον αγοραστή ανάλογα με τις μεσιτικές συμβάσεις σε ισχύ.


Το ακίνητο αυτό πιθανόν να σας ενδιαφέρειΑκολουθήστε μας στα social media