Buy
Rent
Watch list
Επικοινωνήστε μαζί μας

Οικόπεδο στο Χαϊδάρι

Γή, Αγορά | Ελλάδα, Αθήνα, Αθηνα Δυτικα Προαστια, Haidari
Τιμή-Icon
900,000 EUR
περ. 921,060 USD
Τιμή
Μέγεθος οικοπέδου-Icon
10.387,17 sqft
Μέγεθος οικοπέδου
Τιμή-Icon
900,000 EUR
περ. 921,060 USD
Τιμή

Ζητήστε τώρα μία έκθεση

Επικ/νία
Viewing Appointment
Πίσω
Επικ/νία
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Μπορείτε να μάθετε λεπτομερώς ποια δεδομένα αποθηκεύονται και ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά βλέποντας την πολιτική απορρήτου μας.

Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη χρήση των δεδομένων μου σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου και συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από τον πάροχο για να απαντήσω στο αίτημά μου επικοινωνίας ή στο αίτημά μου για πληροφορίες.

Μπορώ να ανακαλέσω τη συγκατάθεσή μου ανά πάσα στιγμή για το μέλλον.

Το μήνυμα εστάλη επιτυχώς
Αποστολή μηνύματος
Continue
κλείσιμο
Please select an option

What you should know about this plot of land


Special features of this plot of land

Οικόπεδο στην πιο όμορφη και ήσυχη γειτονιά του Χαϊδαρίου με συντελεστή δόμησης 1 και κτίσμα που ξεπερνά το 25% του οικοπέδου.


Haidari: Τοποθεσία και περιβάλλον

Χαϊδάρι
Τοποθεσία - Το Χαϊδάρι είναι αστική περιοχή και δήμος του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Βρίσκεται κοντά στο Αιγάλεω.
Χαρακτηριστικά - Το Χαϊδάρι είναι μια από τις πιο όμορφες και πιο πράσινες γειτονιές των Δυτικών Προαστίων. Το Δάσος Χαϊδαρίου με την πλούσια και πυκνή βλάστηση, συνθέτει ένα τοπίο που δεν θυμίζει σε τίποτα το αστικό περιβάλλον που έχει αναπτυχθεί στη γύρω περιοχή με την συνοικία να διατηρεί ίσως το καλύτερο μικροκλίμα σε ολόκληρη την Αθήνα. Διαθέτει δεκάδες καφέ, εστιατόρια και κάθε είδους καταστήματα εστίασης αποτελώντας πόλος έλξης για την υπόλοιπη Δυτική Αθήνα. Επιπλέον, η περιοχή χαρακτηρίζεται από την πλούσια δραστηριότητά της σε πολιτιστικά δρώμενα και φεστιβάλ με το Θέατρο Χαϊδαρίου να αποτελεί σημείο αναφοράς τους. Αξίζει να αναφερθεί ο ιστορικός πύργος Παλατάκι ο οποίος είναι ένα έργο-κόσμημα που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Χαϊδαρίου. Η περιοχή είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια πιο οικονομική κατοικία σε ένα ήσυχο περιβάλλον με κοντινή απόσταση από το κέντρο της πρωτεύουσας.
Προσβασιμότητα - Η πρόσβαση από και προς το Χαϊδάρι εξυπηρετείται είτε από τον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» όπου μπορεί κανείς να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σε λιγότερο από 10 λεπτά είτε με τις σχετικές γραμμές λεωφορείων.
Επενδυτική Δυναμική - Η φιλοδοξία για περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση από το Κέντρο της Αθήνας, την μεγάλη ποικιλία σε μαγαζιά και τις οικονομικές τιμές που προσφέρονται τα ακίνητα, καθιστούν το Χαϊδάρι σε μία ελκυστική περιοχή για επενδύσεις.


Επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας σύμβουλο
Engel & Völkers MMC Greece
  • EV MMC Greece S.A.
  • Licence partner of Engel & Völkers Residential GmbH
  • Malvina Preka
  • 2-4 Mesogeion Avenue
    Athens Tower
  • 11527 Athens
  • Τηλέφωνο: +302111055000
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο
Πίσω
Σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο
The service on https://www.engelvoelkers.com/en-gr/athens-surroundings/ is provided by:


EV MMC Greece S.A.


2-4 Mesogeion Av., 11527,


Athens, Greece


Tel.: +30 2111055000

E-Mail: athensmmc@engelvoelkers.com


Value added tax identification number: EL-801063999

Company registration number: 148231503000


Company’s Board of Directors: 1. BoD President: Georg Petras, 2. BoD Vice-President: Paloma Perez Bravo, 3. BoD Member: Panagiotis Bartziotis.


www.engelvoelkers.com is a platform on which franchisees of the Engel & Völkers group of companies as well as the Engel & Völkers group of companies itself can place real estate and yachts on offer and make such offers publicly available.


Responsibility for any editorial content on https://www.engelvoelkers.com/en-gr/athens-surroundings/:


Georg Petras


BoD President, CEO EV MMC Greece S.A.


The internet platform of the European Union concerning the online dispute resolution (so-called “ODR platform”) is available via the following link:


http://ec.europa.eu/consumers/odr


We do not participate in dispute resolution procedures before consumer arbitration bodies.


E-Mail: athensmmc@engelvoelkers.com

Λεπτομέρειες προμήθειας

Διαθεσιμότητα κατόπιν συμφωνίας. Το παρόν υλικό βασίζεται σε πληροφορίες, τις οποίες θεωρούμε αξιόπιστες, ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν παρασχεθεί από τρίτα μέρη, δεν δυνάμεθα να επικοινωνήσουμε ότι είναι ακριβές ή πλήρες και συνεπώς δεν θα πρέπει κάποιος να βασιστεί σε αυτό. Η παρούσα προσφορά ενδέχεται να υπόκειται σε λάθη, παραλείψεις και σε μεταβολή της τιμής ή απόσυρση δίχως προειδοποίηση. Οι φόροι, ο
συμβολαιογράφος και τα τέλη μεταγραφής βαρύνουν τον αγοραστή. Η μεσιτική προμήθεια θα πρέπει να εξοφληθεί από τον πωλητή ή/και τον αγοραστή ανάλογα με τις μεσιτικές συμβάσεις σε ισχύ.


Το ακίνητο αυτό πιθανόν να σας ενδιαφέρειΑκολουθήστε μας στα social media