Sell your property
Buy
Rent
Watch list
Virtuális tour
Vissza
Virtuális tour
Lépjen velünk kapcsolatba

Az otthon melege a mindennapok luxusában

Lakás, Eladó | Magyarország, Budapest, II. kerület
Ár-Icon
379,000,000 HUF
kb. 1,250,178 USD
Ár
Hálószobák-Icon
3
Hálószobák
Fürdőszobák-Icon
3
Fürdőszobák
Összterület-Icon
2 475,7 sqft
Összterület
Ár-Icon
379,000,000 HUF
kb. 1,250,178 USD
Ár

Az ingatlan részletes bemutatása

Kapcsolat
Viewing Appointment
Vissza
Kapcsolat
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Üzenet sikeresen elküldve
elküld
Continue
bezárás
Please select an option

Tudnivalók az ingatlanról


Az ingatlan berendezése és sajátosságai

A ll. kerület kedvelt, hegyekkel körbe ölelt, madárcsicsergős részén, a Völgy utcában, az egykori Széchenyi kastély vadászházából került kialakításra. A lakás bensőséges hangulatát, kényelmét, az egyedi, belsőépítész által megálmodott, design elemek, nemes anyagok, finom megoldások és a legkorszerűbb műszaki tartalom biztosítja.
Az egész társasház teljes felújításon esett át 2020 év végéig.
A kertkapcsolatos alsó szinten, két autó számára fűtött garázs van, melyből közvetlen bejárás biztosított a lakásba. A mindennapok rohanását tudjuk elfeledni az itt létrehozott pihenővel ellátott, keleti hangulatot árasztó wellnessben (nyitott tusoló, kombinált szauna, WC). A gépészeti helyiség, Miele gépekkel felszerelt mosókonyha, is itt található.
Innen lépcső vezet a lakás következő szintjére, mely 58 nm, ahol nyitott konyha, étkező, nappali kandalló biztosítja a nappalok és esték luxus körülmények közötti eltöltését. A hatalmas ablakokon keresztül a kertben lévő ősfák árnyékában - a város szívének közelében – minden nap szinte nyaralássá válik. Esténként a meghitt hangulatot a kandallóban pattogó tűz varázsa is erősíti. A nappaliból 2 teraszra lehet kimenni, a déli oldalon lévő 16 nm-es napos teraszra, melyet egy épített növénykert vesz körül, az északi oldalon, egy fedett intim terasz ad lehetőséget a pihenésre a nyári melegben, ahol a kerti panorámában gyönyörködhetünk.
A felső szinten, a tetőtérben, 3 m feletti a belmagasság, így csak az oldalsó ferde falak juttatják eszünkbe, hogy tetőtérben vagyunk. Itt 2 kényelmes hálószoba külön-külön fürdőszobával található. A fő hálóból, és a hozzá tartozó fürdőből, csodálatos panoráma tárul elénk a budai hegyekre. Innen tudunk kimenni a fenti 20nm-es teraszra, ahol a fák lombjai közt érezzük magunkat, és élvezni lehet a panorámát. A hálókat egy tágas nyitott gardrób köti össze, ahol még egy dolgozósarok is kialakítható.
A házban padló és mennyezet hűtés/fűtés lett kialakítva, helyiségenkénti állítható hőmérséklettel. GEO árammal, Wolf hőszivattyú, és légtechnika került beépítésre, ami folyamatos friss levegőt biztosít az egész lakás területén.
A garázsban elektromos autó töltő alakítható ki. A lakás riasztórendszerrel ellátott. Az alumíniumból készült, távirányítós redőnyök óvják a 3 rétegű nyílászárókat. A fotókon a jelen állapot látható. A beépített gépek és bútorok a vételár részét képezik. A lakáshoz, egy kb. 500nm saját külön használatú kert is tartozik.
2021.tavaszától költözhető.


Az ingatlan virtuális megtekintése

Videóbemutatónk segítségével már előre felfedezheti jövőbeli ingatlanát, és ihletet nyerhet ötleteihez

Lépjen kapcsolatba személyes tanácsadójával
Engel & Völkers Budahill Center
  • Sky Ingatlanközvetítö Kft.
  • Licence partner of E & V Master C.E. Zrt.
  • Andrea Hegedűs
  • Szilágyi Dezső tér 4.
  • 1011 Budapest
  • telefon: +36 1 392 03 88
  • mobil: +36 30 737 0577
E-mail
Impresszum
Vissza
Impresszum

Energetikai tájékoztató


Ezek az ingatlanok is érdekelhetikKövessen bennünket a közösségi oldalakon