Sell your property
Buy
Rent
Watch list
Lépjen velünk kapcsolatba

Borkúria és szőlőbirtok az etyeki borúton

Ház, Eladó | Magyarország, Vidék, Agglomeráció Buda
Ár-Icon
254,000,000 HUF
kb. 847,403 USD
Ár
Telek-Icon
1,33 ac
Telek
Ár-Icon
254,000,000 HUF
kb. 847,403 USD
Ár

Az ingatlan részletes bemutatása

Kapcsolat
Viewing Appointment
Vissza
Kapcsolat
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Üzenet sikeresen elküldve
elküld
Continue
bezárás
Please select an option

Tudnivalók az ingatlanról


Az ingatlan berendezése és sajátosságai

A történelmi Budai borvidék közül az etyeki Öreghegy kiemelkedik pazar pincesoraival, hangulatos rendezvényeivel, a fejlődő új és modern pincészetek soraival, mindössze fél óra autózással Budapesttől. Itt helyezkedik el a több díjazott borral is büszkélkedő birtok, összesen 5375 m2-en. A földszint két részből áll, a régi présház, melyben egy szép állapotú, több mint 100 éves bálványprés található, és az új épületrész előtere, WC-mosdó, lépcsőtér, összesen 39 m2. A földszinten az épület előtt borkostoló-piknik terasz található. Az emeleten nagy méretű, szellős és modern, üvegfalakkal határolt klimatizált kóstolóteret alakítottak ki, kandallóval és páratlan kilátással a közeli dombokra, falvakra. A kóstoló tér modern látszó beton födémmel rendelkezik, a légkondicionáláshoz szükséges áramot napelemek biztosítják. A területen kb. 2200 m2, 5 éves telepítésű Pinot Noir található, melynek termése a borászatban kerül feldolgozásra, érlelésre és palackozásra. Az új, 2 éves telepítésű, kb. 1500m2 Rajnai Rizling szőlő a 2019-es évben fordul termőre, mely később ideális pezsgő alapbort adhat. A szőlőbirtok leendő tulajdonosa nemcsak egy kész működő borászati ingatlan tulajdonosává válik, hanem az Etyeki borvidék következő évekbeli fejlődésének is aktív része lehet. A méltán hírnevet szerzett borászat a termelő bérlővel együtt kerül átadásra, tökéletes akár turisztikai, akár hobbiborászati célokra, vannak további fejlesztési tervek is a terület bővítési lehetőségeivel együtt.
Muzeális kincset is rejt a birtok, a területhez tartozik egy másik 1900-as évek elején épült régi présház, alatta, az Etyeki Öreghegy legnagyobb és legjobb állapotú régi pincéjével.


Agglomeráció Buda: Az ingatlan elhelyezkedése és környezete

Az etyeki Öreghegy területe már a római időkben is szőlőtermelésnek adott helyett, a hagyomány az utóbbi években -Budapest közelsége (26 km) és a táj szépsége miatt - intenzív fejlődésnek indult, sok külföldi látogatót vonz.


Lépjen kapcsolatba személyes tanácsadójával
Engel & Völkers Budahill Center
  • Sky Ingatlanközvetítö Kft.
  • Licence partner of E & V Master C.E. Zrt.
  • Nora Kucher
  • Szilágyi Dezső tér 4.
  • 1011 Budapest
  • telefon: +36 1 392 03 88
  • mobil: +36 30 737 0577
E-mail
Impresszum
Vissza
Impresszum

Energetikai tájékoztató


Ezek az ingatlanok is érdekelhetikKövessen bennünket a közösségi oldalakon