Venda su propiedad
Comprar
Lista de favoritos
Contacteer ons

Zuidgerichte luxe villa met binnenzwembad!

Huis, Kopen | België, Antwerpen, Antwerpen-Noord, Kapellen
Vraagprijs-Icon
1,950,000 EUR
ca. 2,370,486 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
5
Slaapkamers
Badkamers-Icon
4
Badkamers
Woonruimte-Icon
6.673,62 sqft
Woonruimte
Perceeloppervlakte-Icon
51.935,87 sqft
Perceeloppervlakte
Vraagprijs-Icon
1,950,000 EUR
ca. 2,370,486 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

U kunt in detail vaststellen welke gegevens zijn opgeslagen en

wie er toegang toe heeft door ons privacybeleid te bekijken.

Ik ga akkoord met de opslag en het gebruik van mijn gegevens

volgens het privacybeleid en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door de provider en geef toestemming om op mijn contactverzoek of verzoek om informatie te beantwoorden.

Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken voor de toekomst.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

We betreden deze parel via inkomhal met vestiairekasten en gastentoilet met handenwasser. Dubbele deuren geven ons toegang tot de lichte en ruime leefruimte. Deze is onderverdeeld in een zitgedeelte met OH, en de eetkamer deze geven een prachtig uitzicht op de tuin. Keuken met eiken afwerking (Tinello) voorzien van alle hedendaagse toestellen (Miele). Wellnessruimte met zwembad dat voorziet in een roldek en jetstream, klassieke sauna, toilet en douchemogelijkheden. Deze ruimte kan worden geopend zodat er verbinding is met de prachtige tuin. Verder treffen we een inpandige garage die plaats biedt aan twee wagens. Op de eerste verdieping treffen we de masterbedroom met OH (gas), badkamer met jacuzzibad, inloopdouche, dubbele lavabo en apart toilet. Tevens dressingruimte aanwezig. Verder vinden we een slaapkamer, badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet, bureaukamer met gashaard en een strijkkamer. De slaapkamer en het bureau bieden toegang tot het deels overdekt terras. Op de tweede verdieping treffen we een hal die is uitgerust met kasten. Verder drie slaapkamers waarvan één met gashaard en twee met douchekamer. De derde kamer is heden dienstig als fitnessruimte. Kelderruimte met o.a. wijnkelder en technische ruimte. Prachtig aangelegde en onderhouden tuin die volledig is omheind en afgesloten middels automatische poort. Zuid-oriëntatie! Tevens irrigatiesysteem aanwezig. Afgesloten carport voor drie wagens. Dit alles op een zeer rustige locatie te Kapellenbos nabij de RAGC, centrum van Heide met al haar voorzieningen.

EPC: 229 kWh/m² - UC: 1754163
O-peil: niet overstromingsgevoelig


Kapellen: Ligging en omgeving van dit pand

De woning werd volledig gerestyled in Normandische stijl, deze restyling werd uitgevoerd door Heritage Buildings een referentie in het vak!


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Kalmthout
  • EV Antwerpen-Noord bvba · VAT BE0823.191.191
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Sophie Drossart
  • Heidestatiestraat 53
  • 2920 Kalmthout
  • Telefoon: +32 3 666 00 90
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria 3% (excl. BTW) inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Noord bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media