Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Nous
contacter

Beau loft avec patio dans une vieille usine

Appartement, Acheter | Belgique, Anvers, Antwerpen-Centrum, Antwerpen
Prix-Icon
685,000 EUR
env. 832,892 USD
Prix
Chambres à coucher-Icon
1
Chambres à coucher
Salles de bains-Icon
1
Salles de bains
Surface Habitable-Icon
2 637,16 sqft
Surface Habitable
Prix-Icon
685,000 EUR
env. 832,892 USD
Prix

Demander un exposé

Contact
Viewing Appointment
Page précédente
Contact
Viewing Appointment
M. / Mme.
  • M.
  • Mme.

Pour savoir quelles données sont enregistrées, accédez à notre politique de confidentialité.

J'accepte que mes données soient conservées et utilisées conformément aux dispositions de la déclaration relative à la protection des données et autorise le traitement de mes données au sein du fournisseur de services pour répondre à mes demandes de contact ou d'information.

Je peux révoquer à tout moment mes autorisations futures.

Message envoyé avec succès
Envoyer
Continue
Fermer
Please select an option

Ce que vous devez savoir au sujet de cet appartement


Équipement et particularités de cet appartement

Deze prachtige rustieke loft heeft een plafondhoogte van 4,10 meter en is gelegen op de benedenverdieping van een oude wolfabriek uit 1880. De loft werd laatst verbouwd in 2012. Bij het betreden van de loft bevindt zich aan de rechterkant van de inkomhal de gastentoilet met handenwasser. De open keuken , eetkamer, leefruimte en bureau lopen als een mooi geheel in elkaar over en laten u in combinatie met de naadloze parket het loft-gevoel ten volle beleven. De open keuken werd uitgerust met een kookeiland met werkblad in blauwe hardsteen, wasbak, gasvuur (Westahl), dampkap (Siemens), vaatwasser (Miele), oven (Boretti) en steamer (Boretti). Het rustieke karakter vinden we terug in het massieve houten plafond en de houten zuilen die over de loft verspreid staan. Wie oog heeft voor detail zal merken dat de zuilen aan de muren bovenaan werden afgewerkt met blauwe natuursteen.
Aan beide zijden van de ingebouwde keuken bevinden zich twee bergingen, de eerste berging herbergt de verwarmingsketel en de tweede berging aan de andere zijde van de keuken dient voor extra opslag. Aan de eetruimte grenst de gezellige koer van liefst 25 m². Hier werd gekozen voor indirecte verlichting om de gezellige sfeer van de koer te benadrukken. Tussen het salon en het bureau werd gebruik gemaakt van een verhoogd plateau wat het unieke karakter van de loft extra in de verf zet en verder bijdraagt aan de gezellige sfeer. Hier kan u tot rust komen aan de sfeervolle gashaard. Onder dit verhoogd plateau heeft u nog extra bergruimte.
Er zijn twee trappen die naar het gewelfde sousterrain leiden waar zich een dressing, slaapkamer en badkamer bevinden.


Antwerpen: Localisation et environnement de ce bien immobilier

Omdat er twee trappen zijn kan u hier eenvoudig een tweede slaapkamer bij maken. De badkamer omvat een mooie wastafel met dubbele lavabo, toilet, regendouche en wellnessbad voor twee personen. In de badkamer bevindt zich nog een inbouwkast voorzien van aansluiting voor wasmachine en droger. De loft heeft een acclimatisatiesysteem wat de hele loft ventileert en de binnenlucht zuivert.
Dubbele beglazing.
Afwerking met duurzame en hoogwaardige materialen.
De loft werd uitgerust met led-verlichting.
Centrale verwarming op aardgas met individuele meters.

De loft is gelegen in het historische centrum van de stad, nabij stadsmonumenten zoals de Sint-Pauluskerk. Op wandelafstand van de bekende winkelstraat de Meir of de Groenplaats. In de nabije omgeving van winkels en gezellige eetgelegenheden. Hier zal u met volle teugen kunnen genieten van de oude ziel van de historische binnenstad in combinatie met het bruisende leven dat zich hier afspeelt.


Contactez nous pour plus de renseignements
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licence de Engel & Völkers Residential GmbH
  • Charlotte Pasquero
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Tél: +32 3 233 2400
Courriel
Marque d´éditeur
Page précédente
Marque d´éditeur

Informations relatives à l'énergie


Clause de commission

EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Ces biens immobiliers pourraient également vous intéresserSuivez-nous sur les médias sociaux