Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Exclusieve luxe villa met unieke afwerkingsgraad

Huis, Kopen | België, Vlaanderen, Antwerpen Provincie (Noord), Kapellen
Vraagprijs-Icon
5,100,000 EUR
ca. 5,971,139 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
10
Slaapkamers
Badkamers-Icon
10
Badkamers
Woonruimte-Icon
17.222,26 sqft
Woonruimte
Perceeloppervlakte-Icon
1,58 ac
Perceeloppervlakte
Vraagprijs-Icon
5,100,000 EUR
ca. 5,971,139 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

U kunt in detail vaststellen welke gegevens zijn opgeslagen en

wie er toegang toe heeft door ons privacybeleid te bekijken.

Ik ga akkoord met de opslag en het gebruik van mijn gegevens

volgens het privacybeleid en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door de provider en geef toestemming om op mijn contactverzoek of verzoek om informatie te beantwoorden.

Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken voor de toekomst.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

De oorspronkelijke villa werd gebouwd door Valckenborgh met de meest kwalitatieve materialen en biedt buiten de ruimte en de logische indeling ook een ongeziene gezelligheid en rust. De gehele inrichting werd verzorgd door Pieter Porters.
Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal, aaneensluitende leefruimte op parket met zithoek en eetkamer met zicht op de tuin. Hiernaast bevindt zich de aangename ruime leef keuken. Er is ook een gezellige aparte tv-kamer voorzien. Zij-ingang die toegang geeft tot sauna en douchefaciliteiten. De eerste verdieping omvat 5 ruime kamers met elks een eigen badkamer. En de hoofdslaapkamer met eigen dressing en ensuite hoofd badkamer. Deze badkamers zijn allen afgewerkt in marmer en met oog voor de fijnste details in afwerking. Praktische aparte wasruimte. Toegang via een vaste trap tot de polyvalente afgewerkte zolderruimte die momenteel dienst doet als fitnesszaal. Het meest recent aangebouwde deel van de woning omvat een uitzonderlijke bar met uniek marmeren afwerking, biljart kamer en aansluitend gezellig salon/ontspanningsruimte met gezellige open haard op parket. Hiernaast bevindt zich de ruime bibliotheek op parket met openhaard. Royaal kantoor met gashaard en gezellige zithoek, beschikt over een aparte zij-inkom. Tweede ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire mogelijkheden. Deze hal geeft enerzijds toegang tot de kelder/garage die plaats biedt aan 6 wagens en beschikt over een autolift. Anderzijds toegang tot de eerste verdieping die 3 ruime kamers omvat. Elks met een gashaard, eigen dressing, zithoek en ensuite badkamer. In de afgewerkte zolderruimte (2e verdiep) is nog een 10e slaapkamer met ensuite badkamer.


Kapellen: Ligging en omgeving van dit pand

Aansluitend aan de woning een aangenaam zuid-west gericht terras. Deels overdekt terras met open haard. Volledig uitgerust en vernieuwd zwembad (12m x 6m) met automatisch rolluik.
Aangelegde tuin ontworpen en minutieus onderhouden door Landscaping.
Twee aparte kelderverdiepingen:
Eerste kelder met 3 parkeeplaatsen, wijnkelder en technische ruimte. Tweede kelder biedt plaats voor 6 wagens en beschikt over een automatische autolift.

De woning is gelegen op een toplocatie vlak bij het centrum van Kapellen in een residentiële en rustige villawijk. Perfecte bereikbaarheid via invalswegen en het station van Kapellen (ca 15min tot Antwerpen-centraal en 45min tot Brussel).


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Kalmthout
  • EV Antwerpen-Noord bvba · VAT BE0823.191.191
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Oliver Van Blerk
  • Heidestatiestraat 53
  • 2920 Kalmthout
  • Telefoon: +32 3 666 00 90
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria 3% (excl. BTW) inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Noord bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media