Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Exclusieve 'Villa in the sky' te Eilandje!

Appartement, Kopen | België, Vlaanderen, Antwerpen Provincie (Centrum), Antwerpen (Stad)
Vraagprijs-Icon
3,800,000 EUR
ca. 4,449,084 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
5
Slaapkamers
Badkamers-Icon
3
Badkamers
Totale oppervlakte-Icon
5.371,19 sqft
Totale oppervlakte
Vraagprijs-Icon
3,800,000 EUR
ca. 4,449,084 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor het zoeken naar eigendommen door Engel & Völkers. Mijn bovenstaande gegevens kunnen worden doorgegeven aan de lokale licentiepartner van de Engel & Völkers Group om contact te leggen. mijn telefoonnummer, ga ik ermee akkoord telefonisch gecontacteerd te worden door de lokaal verantwoordelijke licentiepartner van de Engel & Völkers Group.

Gedetailleerde informatie over welke gegevens door Engel & Völkers worden opgeslagen en welke rechten u in deze context heeft, vindt u in ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Deze ruime en lichte duplex penthouse in het “Koninklijk Entrepot” heeft een groot zonneterras met zicht op het MAS en het Willemdok. De volledige duplex werd afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. Men betreedt deze duplex via de lift die rechtstreekse toegang geeft. Verder komt u in een representatieve inkomhal dewelke videofonie, vestiaire en een ruim gastentoilet met handenwasser omvat. Doordat er gebruik gemaakt wordt van meerdere glazen deuren met zwarte stalen omlijsting baadt elke ruimte van deze penthouse in het licht. De riante leefruimte met maar liefst een 11 meter brede gevel bevat raampartijen van vloer tot plafond. Deze ruimtes geven uit op het ruime zuidwest georiënteerde terras van 62 m² met rechtstreeks zicht op het MAS en het Willemdok. De open keuken werd volledig ingericht met zeer kwalitatieve materialen en alle nodige toestellen. Zo bevat de keuken een dubbele wasbak, een 5-delig gasvuur, een vaatwasser, een oven, een ingebouwd koffieapparaat en een wijnkoeler dit allemaal van het merk Miele. De nachthal op de bovenste verdieping bevat inbouwkasten en een afzonderlijke badkamer en geeft toegang tot 2 slaapkamers. Verder bevinden zich op de onderliggende verdieping nog 2 slaapkamers met een badkamer. Aan de andere zijde van deze etage hebben we de masterbedroom met en suite bureau, fitnessruimte en badkamer. Deze laatste werd ook ingericht met het nodige comfort namelijk dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad, sauna en stoomcabine.
Een dubbele kelderberging is inbegrepen in de prijs. Mogelijkheid om 2 extra autostaanplaatsen (€30.000/ autostaanplaats) en een garagebox bij aan te kopen (€70.000).


Antwerpen (Stad): Ligging en omgeving van dit pand

Als u uw penthouse buitenkomt, zit u meteen aan het water van de jachthaven en kan u een heerlijk rustgevende wandeling maken rond het Willemdok. Met zijn talloze restaurants en gezellige bars is het Eilandje het neusje van de zalm in de Antwerpse stadskern. Als u hier vertoeft, waant u zich gelijk op vakantie. Met een bezoek aan het MAS voelt u zich meteen toerist in eigen stad. U heeft alle winkels en stadsinfrastructuur ter uwer beschikking in de nabije omgeving en u zit meteen aan de invalswegen om de stad uit te kunnen. Verder werd het openbaar vervoer geoptimaliseerd door de Noorderlijn. Wonen op het Eilandje geeft u een niet te evenaren combinatie van het stadsleven en vakantiebeleving.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Charlotte Pasquero
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media