Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Gerenoveerde woning te Herentals.

Huis, Huren | België, Vlaanderen, Antwerpen Provincie (Noord)
Huur-Icon
2,000 EUR
ca. 2,350 USD
Huur
Slaapkamers-Icon
3
Slaapkamers
Badkamers-Icon
1
Badkamers
Woonruimte-Icon
1.420,84 sqft
Woonruimte
Perceeloppervlakte-Icon
4.305,56 sqft
Perceeloppervlakte
Huur-Icon
2,000 EUR
ca. 2,350 USD
Huur

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Deze oude hovenierswoning (half open bebouwing), gelegen in het domein van het Kasteel te Noorderwijk, werd door de eigenaars tot in de puntjes gerenoveerd, met oog voor detail en voor de historiek die het pand uitademt. De schitterende oprijdreef begeleidt ons tot aan de woning. De oprit biedt voldoende plaats voor verschillende auto’s. De huurwoning garandeert voldoende privacy voor de huurders, midden in het groen.

Via de tuin komen we aan de overdekte voordeur. In de ruime living kan makkelijk een grote eettafel worden geplaatst. Het verhoog in de living is ideaal als TV hoek. Deze benedenverdieping heeft twee eyecatchers, de originele kelderdeuren die ons naar de lage kelder leiden en de prachtige keuken, met muur waar de originele bakstenen in hun oude glorie werden hersteld. In de keuken, uitgerust met alle comfort, is nog plaats voor een (ontbijt)tafel. Verder vinden we op deze verdieping nog 2 bergingen (met plaats voor wasmachine en droogkast) en een toilet. De living is gevloerd met parkettegel, de keuken met vintage patroontegels.

EPC: 143 kWh/(m²/jaar) - UC: ?EP01884
Vg, Pg, Gmo, Gvkr, Vv
O-peil: Niet overstromingsgevoelig gebied


Antwerpen Provincie (Noord): Ligging en omgeving van dit pand

Via de trap tussen de living en de keuken komen we op de bovenverdieping, welke 3 slaapkamers & 1 badkamers herbergt, die allemaal uitgeven op de nachthal. Op de gehele bovenverdieping werden de originele balken behouden en zelfs de oude klok in het dak werd mee in de woonst geïntegreerd. De slaapkamers zijn van bescheiden grootte, maar daardoor allen erg gezellig in te richten. De badkamer heeft een dubbele lavabo, inloopdouche & wc. In de 3 slaapkamers, de badkamer en de nachthal liggen parkettegels.

Het overdekt terras biedt naast de voordeur ook plaats aan de ruime, afsluitbare berging, waar men fietsen, tuingerief, bbq en dergelijke allemaal makkelijk in kan opslagen. De private zuid gerichte tuin geeft zicht op het kasteel. Huurders kunnen mits duidelijke afspraken ook rondwandelen in het domein van 4 hectaren. Aangrenzend aan de tuin ligt een weide die eventueel mee gehuurd kan worden.
Zowel het centrum van Noorderwijk (met verscheidene winkels, restaurants, bakkers, slagers,…), het station van Herentals en de E313 zijn vlot bereikbaar.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Brasschaat
  • EV Antwerpen-Noord bvba · VAT BE0823.191.191
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Maxime Gillain · BIV 514.883
  • Bredabaan 280
  • 2930 Brasschaat
  • Telefoon: +32 3 658 12 00
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energieVolg ons op sociale media