Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Grote Markt: Gildehuis naar hedendaags comfort

Huis, Kopen | België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum, Antwerpen
Vraagprijs-Icon
2,750,000 EUR
ca. 3,333,826 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
9
Slaapkamers
Badkamers-Icon
6
Badkamers
Woonruimte-Icon
7.674,67 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
2,750,000 EUR
ca. 3,333,826 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

U kunt in detail vaststellen welke gegevens zijn opgeslagen en wie er toegang toe heeft door ons privacybeleid te bekijken.

Ik ga akkoord met de opslag en het gebruik van mijn gegevens

volgens het privacybeleid en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door de provider en geef toestemming om op mijn contactverzoek of verzoek om informatie te beantwoorden.

Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken voor de toekomst.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Dit exclusieve eigendom is één van onze prachtige gildehuizen op de Grote Markt in Antwerpen. Zijn geschiedenis gaat terug tot 1346, maar na een ontwerp van Frank Blockx werd dit huis in 1965 wederopgebouwd naar het statige gebouw in neobarokstijl zoals we het nu kunnen waarnemen. De huidige eigenaars hebben in 2015-2016 het gebouw met behoud van de originele elementen en in combinatie met enkele duurzame materialen, het huis volledig gerenoveerd en opgedeeld in 4 appartementen en een commercieel gelijkvloers. De originele houten inkomdeur werd behouden, maar hierachter schuilt een automatische veiligheidsdeur van de beste kwaliteit. De inkomhal werd in al zijn pracht en praal gerestaureerd, een terugblik naar vroeger wordt waargenomen door de bevloering en het behoud van de houten trap.

Tevens werd er ook een volledig nieuwe lift in het gebouw geplaatst.

Gelijkvloers: Verhuurd als gezellige Italiaanse zaak met terras vooraan.

Verdieping 1 + 2 verhuurd: Hier bevinden zich twee prachtige duplexappartementen met een open keuken en leefruimte, telkens 2 slaapkamers, 1 badkamer en een opbergruimte/technische ruimte.

Verdieping 3 vrij : Hier bevindt zich een loft, met de lift komt u hier rechtstreeks binnen. Deze heeft een aangename open keuken die overloopt naar de leefruimte die de volledige breedte van het gebouw inneemt. Achteraan bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers.


Antwerpen: Ligging en omgeving van dit pand

Verdieping 4 + 5 verhuurd: Hier bevindt zich een speelse duplex onder het dak, met een prachtig zicht op de kathedraal. Deze heeft achteraan een keuken en eetkamer met prachtige hoge plafonds, deze geeft tevens uit op een terras achteraan en een zijterras met zicht op de kathedraal. Vooraan bevindt zich een leefruimte met prachtig zicht. Op deze verdieping is er ook een slaapkamer met ensuite badkamer. Boven bevindt zich nog een slaapkamer met ensuite badkamer.

Het gebouw heeft tevens een droge en goed onderhouden kelder. Het volledige gebouw is voorzien van alle nieuwe technieken: alarm, verwarming op gas, overal een goed verluchtingsysteem voorzien, veiligheidsdeuren, conforme lift, dak conform en overal dubbel glas.

Gelegen in het historisch centrum, op slechts 100 meter van de kathedraal en het stadhuis. Elke verdieping biedt u wijdse zichten over de markt. Hier woont u tussen acht eeuwen geschiedenis, middenin een groot cultureel patrimonium. Achter elke hoek zijn historische panden te bewonderen zoals de Carolus Boromeuskerk, het Steen, Museum Vleeshuis... Aan restaurants, bars, supermarkten en openbaar vervoer is hier zeker geen gebrek.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Kimberly Vandeput
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media