Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Luxe woning op 2.829m² aan Park Den Brandt.

Huis, Kopen | België, Vlaanderen, Antwerpen Provincie (Zuid), Wilrijk
Vraagprijs-Icon
3,995,000 EUR
ca. 4,677,392 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
6
Slaapkamers
Badkamers-Icon
5
Badkamers
Woonruimte-Icon
11.840,3 sqft
Woonruimte
Perceeloppervlakte-Icon
30.451,1 sqft
Perceeloppervlakte
Vraagprijs-Icon
3,995,000 EUR
ca. 4,677,392 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

U kunt in detail vaststellen welke gegevens zijn opgeslagen en

wie er toegang toe heeft door ons privacybeleid te bekijken.

Ik ga akkoord met de opslag en het gebruik van mijn gegevens

volgens het privacybeleid en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door de provider en geef toestemming om op mijn contactverzoek of verzoek om informatie te beantwoorden.

Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken voor de toekomst.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Deze woning is gelegen op een perceel van ca. 2.829m2, is gebouwd in 1947 en volledig gerenoveerd in 2008. De villa is voorzien van alle luxe en comfort met achteraan een fraai aangelegde tuin waar u alle rust en privacy kan vinden inclusief een binnenzwembad en wellness.

De woning geniet van een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere wagens alsook een garage voor vijf wagens met elektrische poort.

Het gelijkvloers is volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen. De ruime inkomhal beschikt over een grote trappenhal met gastentoilet en een lift die stopt op al de verdiepingen. Achter de inkomhal zijn verschillende leefruimtes terug te vinden met daarnaast een keuken dat volledig is ingericht met al het benodigde keukenapparatuur. De leefruimte is samenhangend met een orangerie waar de doorgang is naar het terras. Ook een aparte conciërgewoning met leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer is aanwezig.

Op de eerste verdieping vind je een master bedroom met balkon, badkamer en dressing terug. Verder is er nog een slaapkamer met eigen badkamer en twee slaapkamers met een gedeelde badkamer. Op de tweede verdieping is er nog een master bedroom met een ruime dressing, balkon en grote badkamer.

De kelder beschikt over een prachtige wijnkelder alsook verschillende opslagruimtes. Verder is er in de kelder een tweede keuken met wasplaats, douche, jacuzzi, sauna, kleedkamer en massagekamer aanwezig.

Makelaar Lukas De Ferm: +32 (0)472.38.48.78


Wilrijk: Ligging en omgeving van dit pand

In de tuin is een vijver terug te vinden met achteraan een unieke poolhouse met terras en een binnenzwembad. In deze bijbouw is een fitness, ontspanningsruimte en douche terug te vinden. Vanuit het poolhouse vertrekt een tunnel naar de wellnessruimte in de woning.

Technieken: Ingebouwde verlichting, airco en ventilatiesysteem, alarmsysteem met bewegingsdetectie en camerabeveiliging, automatische tuinbesproeiing, …

EPC: 176kWh/m² - UC2162020


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Zuid
  • EV Antwerpen-Zuid B.V.
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Lukas De Ferm
  • Hovestraat 19
  • 2650 Edegem
  • Telefoon: +32 3 303 43 30
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Centrum bvba - Philippe Rummens Erkend Vastgoedmakelaar BIV 506328 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media