Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Standingvolle pastoriewoning met grote tuin

Huis, Kopen | België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum
Vraagprijs-Icon
2,430,000 EUR
ca. 2,952,935 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
7
Slaapkamers
Badkamers-Icon
6
Badkamers
Perceeloppervlakte-Icon
4.800,7 sqft
Perceeloppervlakte
Vraagprijs-Icon
2,430,000 EUR
ca. 2,952,935 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

U kunt in detail vaststellen welke gegevens zijn opgeslagen en wie er toegang toe heeft door ons privacybeleid te bekijken.

Ik ga akkoord met de opslag en het gebruik van mijn gegevens

volgens het privacybeleid en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door de provider en geef toestemming om op mijn contactverzoek of verzoek om informatie te beantwoorden.

Ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken voor de toekomst.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Deze voormalige pastorie is gelegen in een mooie rustige straat nabij het Stadspark en is in 2011 volledig gerenoveerd geweest tot een prachtige authentieke herenwoning welke nu in gebruik is als Boutique Hotel. De zuid-oost georiënteerde tuin met uitzicht op het kerkgebouw en de ruime parkeergelegenheid geven aan dit stijlvolle eigendom een uniek cachet in Antwerpen.
De mooie inkomhal op zwarte natuursteen brengt ons naar de ruime leefruimtes zijnde salon met bibliotheek en eetkamer uitkijkend op de tuin. Dankzij de 3-gevels komt het natuurlijk licht overal rijkelijk binnen. De hoge plafonds, mooie houten lambriseringen, dubbele tussendeuren en de juiste aankleding geven het geheel een knusse huiselijke sfeer. De keukenruimte welke naar de tuin uitgeeft is nu in gebruik als twee bureelruimtes.
De lift of de houten trap brengt ons naar de diverse verdiepingen met op de 1e en 2e verdieping telkens 2 suites (slaapkamer met badkamer en suite) en op de 3de verdieping een duplex appartement (2 slaapkamers, badkamer, leefruimte) en een studio met douche en WC. Op de 3de verdieping hebben alle vertrekken airco.
In de sousterrein vindt men vandaag de mooie gewelfde ruimtes welke vandaag dienst doet als vergaderruimte uitgevend op de tuin, ontbijtruimte, technische ruimte en kitchenette.

De woning is met alle comfort uitgerust inclusief een brede lift, alarmsysteem, dubbele beglazing en airco.
De zonovergoten en ruime tuin (266 m²) heeft geen inkijk en een prachtig zicht op het imposante neoromaanse kerkgebouw. Een ware oase van rust in het centrum van de stad.
Deze voormalige pastorie is nu in gebruik als boutique hotel, maar kan perfect als woning dienst doen.


Antwerpen-Centrum: Ligging en omgeving van dit pand

Centraal gelegen op een zucht van het Antwerpse stadspark en op wandelafstand van het Centraal Station. Winkels, scholen, musea en horeca zijn allen in de directe omgeving. Te voet of met de fiets bent u in een mum van tijd in de historische stad, de Vogeltjesmarkt in de weekends en de gezellige drukte die de stad rijk is. Met de wagen bereikt men de voornaamste in- en uitvalswegen in enkele minuten.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Philippe Rummens
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.
EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media