Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

VERKOCHT!

Huis, Kopen | België, Vlaanderen, West Vlaanderen Provincie, De Haan
-Icon
(op aanvraag)
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
7
Slaapkamers
Badkamers-Icon
2
Badkamers
Woonruimte-Icon
3.875,01 sqft
Woonruimte
Perceeloppervlakte-Icon
6.673,62 sqft
Perceeloppervlakte
-Icon
(op aanvraag)
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Gelegen in de prachtige Concessie in De Haan vindt men deze unieke villa. Via het gezellig terras komt men binnen in de ruime gang dewelke ons toegang geeft tot de leefruimte met een houtkachel. Naast de leefruimte bevindt zich de keuken met ontbijttafel. Verder is er op het gelijkvloers één ruime slaapkamer met douche en een ruimte voor een atelier (kan ook als slaapkamer gebruikt worden). Op de eerste verdieping is er een grote badkamer en drie mooie slaapkamers. De tweede verdieping bevat eveneens een badkamer, twee slaapkamers en twee bureaus (kan eventueel ook als slaapkamers worden gebruikt). De meeste slaapkamers zijn voorzien van waterleidingen, waardoor een extra badkamer gemakkelijk geplaatst kan worden. Er zijn drie parkeerplaatsen voorzien met een tuinhuisje en een fietsenberging die directe toegang biedt naar de woning. De villa is volledig onderkelderd. De gevel en het dak van de woning werden onlangs grondig gerenoveerd waardoor alles in perfecte staat is. Elektrische keuring is conform!


De Haan: Ligging en omgeving van dit pand

Op wandelafstand van de zee van de Concessie van De Haan vindt men deze unieke woning. De vele winkeltjes zijn in de directe nabijheid, net zoals het openbaar vervoer (tramhalte op enkele meters). Ideaal voor iemand die op een rustige groene locatie wil wonen waar alle belangrijke winkels en wegen vlot bereikbaar zijn.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Brugge
  • EV Brugge BVBA · VAT BE0502.345.083
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Noordzandstraat 16
  • 8200 Brugge
  • Telefoon: +32 50 61663 0
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria 3% (excl. BTW) inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media