Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Top appartement in de Pijp

Appartement, Kopen | Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Vraagprijs-Icon
708,000 EUR
ca. 835,935 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
2
Slaapkamers
Badkamers-Icon
1
Badkamers
Totale oppervlakte-Icon
957,99 sqft
Totale oppervlakte
Vraagprijs-Icon
708,000 EUR
ca. 835,935 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Daniel Stalpertstraat 80 3, 1072 XK Amsterdam

Top appartement in één van de leukste straten van de Pijp.
Dit moderne, lichte en ruime appartement is verdeeld is over twee woonlagen, heeft twee slaap-kamers en is volledig gerenoveerd in 2016. Er is hierbij gebruik gemaakt van hoogwaardige materia-len. Daarnaast beschikt het appartement over een gezellig dakterras. De fundering is recentelijk vernieuwd en het dak is recentelijk geïsoleerd.

De Daniel Stalpertstraat is vernoemd naar de 17e-eeuwse Amsterdamse architect en stadsbouwmees-ter Daniël Stalpaert (1615–1676).

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met trap naar 2e verdieping. Interne eigen trap naar de hal op de 3e verdieping met garderoberuimte en w.c. Vanuit hier de lichte, sfeervolle woonkamer met moder-ne gas open haard.
In het hart van het huis is de moderne keuken en het keukeneiland geplaatst. De keuken is voor-zien van alle nodige inbouwapparatuur en heeft veel bergruimte. Aan de achterzijde van het ap-partement is het eetgedeelte. Op de gehele etage ligt een lichtgekleurde eikenhouten vloer. De ramen over de gehele breedte van het huis en zowel aan de voor- als achterzijde maken het tot een lichte woonruimte.

Via de interne trap naar de 4e etage. Via de overloop is er toegang tot twee ruime slaapkamers. De master bedroom ligt aan de achterzijde van het huis en heeft veel lichtinval door de twee dakra-men, waarvan één met regensensor. Aan de voorzijde van het huis ligt de tweede slaapkamer, ook deze is voorzien van twee dakramen. De originele balken zijn zichtbaar gemaakt en maken beide slaapkamers zeer sfeervol.
De badkamer is modern en is voorzien van een vrijstaand ligbad, ruime douche met regendouche en wastafel. Daarnaast is er een lichtkoepel met regensensor in de badkamer geplaatst waardoor naast de mechanische ventilatie ook natuurlijk ventilatie mogelijk is en er veel natuurlijk licht is.
Tot slot een separate ruimte waar zich de tweede w.c. bevindt en de aansluitingen voor de wasma-chine. De gehele 4e verdieping (slaapkamers en overloop) heeft dezelfde lichte eikenhouten vloer als we op de 3e verdieping vinden.
Via de open trap is er toegang tot het dakterras.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte: 89 m2 (NEN gemeten)
- Eigen grond
- Bouwjaar: ca. 1879
- Geheel onder architectuur gerenoveerd in 2016
- Volledig nieuwe elektra en leidingen
- Lichtgekleurde eikenhouten vloer door het hele huis
- Moderne gas open haard en centrale verwarming
- Vloerverwarming in badkamer
- Smart features: Hue licht, Nest thermostaat, Nest rookmelders, regensensoren op een aantal dakramen
- Twee slaapkamers
- Actieve en gezonde VVE (4 leden)
- Servicekosten: circa € 150,- per maand
- Fundering vernieuwd in 2020
- Energielabel: C
- Parkeren via vergunningsstelsel
- Oplevering: in overleg


Plattegronden


Amsterdam: Ligging en omgeving van dit pand

Locatie:
Het appartement is gelegen in de bruisende en hippe Pijp, op loopafstand van het Sarphatipark en van één van de leukste markten van Amsterdam; de Albert Cuypmarkt. Ook het centrum ligt op een paar minuten fietsafstand.
De Pijp staat bekend om zijn enorme variëteit aan café’s, restaurants en andere horecagelegenhe-den, zoals bijvoorbeeld bij het Marie Heinekenplein en Gerard Douplein. De openbaar vervoer verbindingen zijn erg goed. Zo is de Noord-Zuidlijn vlakbij, evenals een aantal tramhaltes.

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid wor-den aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet wor-den aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting de (laten) uitvoeren.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Amsterdam Zuid
  • Home View Int. BV
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Marisa Ardizzone
  • Willemsparkweg 89
  • 1071 GT Amsterdam
  • Telefoon: +31 (0)20 716 24 18
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media