Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Verkocht: Lomanstraat 61-hs, Amsterdam

Appartement, Kopen | Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Vraagprijs-Icon
1,250,000 EUR
ca. 1,464,875 USD
Vraagprijs
Kamers-Icon
4
Kamers
Badkamers-Icon
1
Badkamers
Woonruimte-Icon
1.270,14 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
1,250,000 EUR
ca. 1,464,875 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Lomanstraat 61-hs, Amsterdam

UNIEK SAMENSPEL VAN HIGH END LUXURY EN AUTHENTIEKE HISTORIE.
Deze volledig gerenoveerde benedenwoning van ca. 120m2 op EIGEN GROND in een rustige buurt, heeft twee verdiepingen, een zonnige tuin en is zeer uniek gerenoveerd waarbij authentieke elementen en historie prachtig in balans zijn gebracht met moderne luxe en comfort.
Een zeldzame kans, zeker in Amsterdam. Want waar in Amsterdam bijna altijd de rijke historie verloren gaat bij een woningrenovatie, is in dit huis juist de nadruk gelegd om daar zoveel mogelijk van te behouden en terug te brengen.

De Amsterdamse Lomanstraat, ideaal gelegen in Oud Zuid en vlakbij het Vondelpark, is een bijzondere locatie. In het mooiste deel van deze brede laan met zijn kruislings geplaatste platanen is in begin 1900 de Lomanstraat 61hs gebouwd: een benedenwoning met twee verdiepingen, drie slaapkamers, een grote lichte woonkamer met weelderige ornamenten, glas-in-lood en openslaande deuren met Frans balkon aan de tuinzijde.

Zeer uniek in deze woning is de spannende visuele dialoog tussen oud en nieuw, klassiek en industrieel. De originele deuren en kozijnen, het speciaal ontworpen glas in lood en de klassieke marmeren schouw benadrukken de authentieke uitstraling van het pand.
De op maat gemaakte stalen deuren, de walvisgraten hardhouten vloer en een uitgekiend lichtplan waarmee de sfeer in huis met één tik op de iPad of smartphone wordt ingesteld en brengen de luxe en comfort van deze tijd.
Alles in de woning is nauwkeurig op elkaar afgestemd, waardoor alle elementen elkaar in goede balans versterken.

Indeling:
Via de eigen entree komt u op de bel etage. Hier bevindt zich de grote, lichte woon-/eetkamer. De woonkamer is zeer sfeervol door de hoge plafonds, houten visgraatvloer en glas-in-lood ramen en heeft aan de achterzijde openslaande deuren met een Frans balkon. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur waaronder een wijnklimaatkast. In de hal is er een separate wc en de trap naar beneden. In het souterrain bevinden zich de drie slaapkamers en de badkamer. De twee slaapkamer aan de achterzijde hebben openslaande deuren naar de tuin. De luxe badkamer met visgraten tegelvloer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en vloerverwarming. De derde, ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorkant. Tot slot bevindt zich in het souterrain een separate W.C. en een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.
De zonnige tuin ligt op het Zuiden en biedt voldoende ruimte voor gezellig buiten tafelen.

Kenmerken:
- Volledig gerenoveerd benedenhuis (118m², NEN gemeten)
- Volledig gerenoveerd in 2021
- Keuken voorzien van AEG inbouwapparatuur
- Vloerverwarming in de badkamer
- Bouwjaar ca. 1914
- VVE: 2 leden
- Servicekosten: € 175,- per maand
- Eigen grond
- Zonnige tuin
- Prettige en rustige sfeer
- Volledig dubbel glas
- Dichtbij The British School
- Perfecte locatie in Oud Zuid, dichtbij Vondelpark
- Parkeren middels vergunning
- Oplevering in overleg


Plattegronden


Amsterdam: Ligging en omgeving van dit pand

Locatie:
De Lomanstraat is gelegen in de Willemsparkbuurt in Amsterdam Oud Zuid en is een rustige straat met kenmerkende schuine bomenrijen (platanen) en veel parkeergelegenheid. De Lomanstraat is een brede straat en is aangemerkt als beschermd stadsgezicht van de gemeente Amsterdam. Het Vondelpark met o.a. de tennisbanen en de Vondeltuin zijn om de hoek te vinden. In de nabije omgeving zijn diverse kinderdagverblijven en goede basis- en middelbare scholen waaronder de British School. Voor al uw boodschappen kunt u naar de dichtbijgelegen Jumbo en de Cornelis Schuytstraat. In de directe omgeving bevinden zich ook tal van trendy restaurants en cafés. Ook vindt u in de nabijheid het Concertgebouw, het Museumplein, de befaamde winkelstraten P.C. Hooftstraat en de van Baerlestraat. Het openbaar vervoer is goed met diverse busverbindingen en tram 16. De ring A10 is te bereiken via de S108 en S107.

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting de (laten) uitvoeren.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Amsterdam Zuid
  • Home View Int. BV
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Marisa Ardizzone
  • Willemsparkweg 89
  • 1071 GT Amsterdam
  • Telefoon: +31 (0)20 716 24 18
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media