Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Virtueel bezoek
Terug
Virtueel bezoek
Contacteer ons

Verkocht

Appartement, Kopen | Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Vraagprijs-Icon
3,950,000 EUR
ca. 4,663,763 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
4
Slaapkamers
Woonruimte-Icon
4.047,23 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
3,950,000 EUR
ca. 4,663,763 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Gustav Mahlerplein 283, 1082 MS Amsterdam

Wonen op één van de hoogste plekken van Amsterdam met weids uitzicht rondom? Dit luxe en bijzonder smaakvolle penthouse maakt dit mogelijk!
Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 376 m² en ligt op de 27e verdieping van de Symphony woontoren op de Zuidas. Het heeft een loftachtig karakter en is modern afgewerkt, waarbij gebruik is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Het heeft twee royale zitkamers met daar tussenin een luxe keuken gesitueerd. Naast een grote master bedroom met luxe badkamer en suite met onder andere een sauna, fitnessruimte en walk-in closet, heeft het appartement nog twee slaapkamers en een badkamer. In de kelder van het gebouw bevindt zich de ruime berging en separaat te koop is een dubbele garagebox in de afgesloten parkeerkelder.
De Zuidas is een dynamische omgeving waar wonen en werken samenkomen. Haar ligging naast de A10 en het Station Zuid op slechts 2 minuten lopen, maken dat bijvoorbeeld Schiphol en de Amsterdamse Binnenstad binnen 10 minuten te bereiken zijn. De omgeving beschikt daarnaast over tal van goede horecagelegenheden, mooie winkels en vele andere voorzieningen.

Indeling:
In de centrale hal van het gebouw is een representatieve receptie met huismeester. De snelle lift brengt u rechtstreeks in de hal van het appartement op de 27e verdieping.
Vanuit de grote hal komt u in de volgende hal, waar zich een garderobe en gasten wc bevinden. U kunt hier linksaf naar de woonkamer. De slaapvertrekken zijn via de andere kant van de hal te bereiken.
De ruime, maar toch knusse zitkamer beschikt over een fraaie bio-ethanol haard. De vele hoge ramen bieden schitterend uitzicht over Amsterdam. Dit geldt overigens ook voor alle andere vertrekken. Het gehele penthouse heeft aan alle zijden vele grote ramen, waardoor er rondom vrij uitzicht is over Amsterdam en omstreken.
Naast de zithoek bevinden zich de luxe keuken en eetkamer. De keuken bestaat uit een lang werkblad met spoelbak en veel kastruimte. Er is daarnaast een los kookeiland, waaraan ook gezeten kan worden. De keuken beschikt over alle nodige luxe apparatuur van Gaggenau.
Via de keuken komt in de tweede zitkamer. Door de ligging aan de zuidkant van het gebouw is hier veel lichtinval. De kamer heeft een fraai open wandmeubel en geeft toegang tot een praktische bijkeuken/berging.
Een lange hal leidt naar de master bedroom. Aan de hal liggen een praktische berging/bijkeuken en waskamer. De master bedroom bestaat uit een ruim slaapvertrek met aangrenzend een inloopkast en een bijzonder luxe badkamer en suite. In de badkamer bevindt zich een ruime inloopdouche, een jacuzzi, een luxe wastafelmeubel van Italiaans natuursteen, een separate wc en een sauna. Via de badkamer komt u in de fitnessruimte.
Naast de master bedroom heeft het appartement nog twee slaapkamers van goed formaat en een tweede badkamer voorzien van Italiaans natuursteen, een douche, wc en wastafel.
In de kelder van het gebouw bevindt zich een ruime berging. Daarnaast is er in de afgesloten parkeergarage een dubbele garagebox met elektrische segmentdeur aanwezig, die separaat te koop wordt aangeboden bij het appartement.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 2009
- Woonoppervlakte: 376 m²
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 2
- Gemeentelijke erfpacht, afgekocht tot 15 april 2056
- Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau met hoogwaardig materiaalgebruik
- Het gehele appartement is voorzien van plafondverwarming
- Twee luxe badkamers, waarvan één met sauna en fitnessruimte
- Fenomenaal uitzicht over Amsterdam en de weide omstreken
- Eigen berging in de kelder
- Bij het appartement bieden wij een dubbele parkeerplaats, afgesloten met elektrische segmentdeur in de
parkeerkelder aan (koopsom: € 150.000,- k.k.)
- Gezonde en professioneel beheerde VvE
- Goed beveiligd gebouw met o.a. camerabewaking
- Op werkdagen is er overdag een huismeester aanwezig
- Servicekosten: € 984,67,- per maand
- Servicekosten parkeerplaats € 42,51 per maand


Virtuele rondleiding door dit pand

Ontdek uw toekomstige pand van tevoren door een video-tour en laat u inspireren

Plattegronden


Amsterdam: Ligging en omgeving van dit pand

Locatie:
De Amsterdamse Zuidas is een toplocatie, waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Het gebied heeft een optimale infrastructuur, door haar ligging direct aan de snelweg A10 en de aanwezigheid van Station Zuid. Hierdoor zijn zowel Schiphol als de historische binnenstad van Amsterdam binnen zo’n 10 minuten te bereiken.
Op de Zuidas zijn de nodige voorzieningen aanwezig, waaronder kinderopvang, sportscholen, schoonheidssalons en vele gezellige horecagelegenheden. Daarnaast ligt het Winkelcentrum Gelderlandplein vlakbij, evenals het mooie Beatrixpark, Amstelpark en het Amsterdamse Bos.

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting te (laten) uitvoeren.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Amsterdam Zuid
  • Home View Int. BV
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Marisa Ardizzone
  • Willemsparkweg 89
  • 1071 GT Amsterdam
  • Telefoon: +31 (0)20 716 24 18
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media