Vendez votre bien immobilier
Acheter
Liste de favoris
Contacteer ons

Verkocht

Appartement, Kopen | Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Vraagprijs-Icon
1,250,000 EUR
ca. 1,470,874 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
3
Slaapkamers
Woonruimte-Icon
2.131,25 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
1,250,000 EUR
ca. 1,470,874 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

De Clercqstraat 11-I, Amsterdam

Op een fantastische locatie in het zeer gewilde Amsterdam Oud-West bevindt zich dit lichte en ruime appartement van 198m² (NEN-meting), bestaande uit drie woonlagen met eigen opgang. Dit appartementsrecht beschikt over twee separate woningen en heeft met drie balkons en een dakterras veel buitenruimte.

Indeling:
De eigen entree op de begane grond geeft toegang tot de twee appartementen.

Eerste verdieping:
Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer met openslaande deuren naar het Frans balkon.
In het midden van deze verdieping is de badkamer en een handige berging gesitueerd. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en wc. De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren aan de achterzijde bereikt u het balkon die is gelegen op het zonnige Zuiden. Deze verdieping wordt momenteel als zelfstandig appartement gebruikt.

Tweede en derde verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich twee lichte en ruime kamers. Beide kamers worden gescheiden door fraaie en-suite deuren. De kamer aan de voorzijde geeft toegang tot een Frans balkon. De kamer gelegen aan de achterzijde heeft via openslaande deuren toegang tot een balkon op het zuiden De open badkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een wastafel en ruime inloopdouche. Tevens is er op deze verdieping een separaat wc.

Via de vaste trap bereikt u de derde verdieping. Door de vier grote dakramen aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde is deze verdieping bijzonder licht. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Via het balkon aan de achterzijde bereikt u het fijne en zonnige dakterras. Vanaf hier een schitterend en weids uitzicht over de stad. Eveneens beschikt deze verdieping over een separaat wc.
Kortom; Deze woning is zeer geschikt voor meerdere doeleinden. Zo kan u het geheel gebruiken om heerlijk te wonen of is het in te richten als interessante belegging.

Kenmerken:
- Appartement van 198 m2 (NEN gemeten)
- Erfpacht tijdvak loopt tot 2024. Canon per jaar: €436,-
- Aanvraag eeuwigdurende afkoop tijdig ingediend
- Twee separate woningen
- Fijn dakterras
- 3 balkons
- Ouderdomsclausule is van toepassing
- Gunstig en centraal gelegen
- Parkeren via parkeervergunning
- Oplevering in overleg


Plattegronden


Amsterdam: Ligging en omgeving van dit pand

Locatie:
De Clercqstraat 11-I ligt in het populaire Amsterdam Oud-West. Zeer centraal en prettig geleden tussen het stadcentrum en Amsterdam-Zuid. Op loopafstand zijn alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen alsmede een brede keuze aan leuke eettentjes, cafés en goede restaurants. Het appartement ligt om de hoek van de gezellige Bilderdijkstraat, Kinkerstraat en 'De Hallen', met onder andere de Foodhallen, een bioscoop en een bibliotheek. Tevens op loopafstand van de gezellige Jordaan. De bus- en tramverbindingen zijn goed en ook de uitvalswegen (ring A10) zijn goed te bereiken.


Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting de (laten) uitvoeren.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Amsterdam Zuid
  • Home View Int. BV
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Marisa Ardizzone
  • Willemsparkweg 89
  • 1071 GT Amsterdam
  • Telefoon: +31 (0)20 716 24 18
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media