Vendere proprietà
Vendita
Lista
Contacteer ons

Gemeubelde appartementen met hotelservice

Appartement, Huren | België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum, Antwerpen
Huur-Icon
1,695 EUR
ca. 2,043 USD
Huur
Slaapkamers-Icon
1
Slaapkamers
Badkamers-Icon
1
Badkamers
Woonruimte-Icon
968,75 sqft
Woonruimte
Huur-Icon
1,695 EUR
ca. 2,043 USD
Huur

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor het zoeken naar eigendommen door Engel & Völkers. Mijn bovenstaande gegevens kunnen worden doorgegeven aan de lokale licentiepartner van de Engel & Völkers Group om contact te leggen. mijn telefoonnummer, ga ik ermee akkoord telefonisch gecontacteerd te worden door de lokaal verantwoordelijke licentiepartner van de Engel & Völkers Group.

Gedetailleerde informatie over welke gegevens door Engel & Völkers worden opgeslagen en welke rechten u in deze context heeft, vindt u in ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Wij bieden u een stijlvol concept aan in samenwerking met luxehotel “Le Tissu”. Het betreft zeven volledig ingerichte appartementen gegoten in een hotelconcept. Drie hiervan zijn één-slaapkamerappartementen en de overige zijn twee-slaapkamerappartementen waarvan reeds één verhuurd werd op de begane grond. Het concept is uniek binnen ons aanbod en stelt zich open voor verhuringen van korte termijn. Dit betekent dat u kan huren voor een termijn van zowel een week als een jaar. De appartementen zijn piekfijn afgewerkt met een dressing, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met inloopdouche en worden volledig aangekleed met enkele antiekstukken. Tijdens uw verblijf kan u rekenen op een aangename hotelservice. U mag verwachten dat het appartement wekelijks wordt schoongemaakt en dat het bedlinnen en de handdoeken wekelijks worden ververst. Verder wordt water, gas en elektriciteit voorzien. Ook niet onbelangrijk is de aanwezigheid van digitale televisie en Wi-Fi. Dit alles zit in de prijs inbegrepen, zo komen de één-slaapkamerappartementen op €1.495 per maand en een twee-slaapkamerappartement op €1.995 per maand.


Antwerpen: Ligging en omgeving van dit pand

Ideaal gelegen in het hartje van cultuurrijk Antwerpen. De appartementen liggen op loopafstand van het centrum en zijn omringd door verschillende mogelijkheden van openbaar vervoer. Bovendien bevindt u zich vlakbij het gezellige Stadspark. Gelegen aan de belangrijkste invalswegen om zich in- en uit de stad te begeven zoals de Plantin Moretuslei.

EPC tussen 115 kWh/m² en 259 kWh/m²


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Kimberly Vandeput
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media