Vendere proprietà
Vendita
Lista
Contacteer ons

Klassevol appartement aan Bourlaschouwburg

Appartement, Huren | België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum, Antwerpen
Huur-Icon
2,200 EUR
ca. 2,651 USD
Huur
Slaapkamers-Icon
3
Slaapkamers
Badkamers-Icon
3
Badkamers
Woonruimte-Icon
2.206,6 sqft
Woonruimte
Huur-Icon
2,200 EUR
ca. 2,651 USD
Huur

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor het zoeken naar eigendommen door Engel & Völkers. Mijn bovenstaande gegevens kunnen worden doorgegeven aan de lokale licentiepartner van de Engel & Völkers Group om contact te leggen. mijn telefoonnummer, ga ik ermee akkoord telefonisch gecontacteerd te worden door de lokaal verantwoordelijke licentiepartner van de Engel & Völkers Group.

Gedetailleerde informatie over welke gegevens door Engel & Völkers worden opgeslagen en welke rechten u in deze context heeft, vindt u in ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Dit prachtig gelegen duplex appartement bevindt zich in een vroeg twintigste-eeuwse herenwoning op de derde en hoogste verdieping. Van hieruit heeft u een uniek uitzicht op de historische Bourlaschouwburg. In de leefruimte wordt er gewerkt met verschillende plafondhoogtes, waardoor één ruimte op sommige plaatsen tot zelfs twee verdiepingen inneemt. In combinatie met de hoge aluminium ramen en de zuidwestelijke oriëntatie zorgt dit voor een fenomenale lichtinval. Via een wenteltrap is er de mogelijkheid om vanuit de leefruimte een bureel of vierde slaapkamer te betreden.
De keuken biedt opnieuw een exclusief stadszicht op de Oudaan en is volledig ingericht: keramische kookplaat, oven, koelkast, diepvries, vaatwasser droogkast en wasmachine.
De hoofdslaapkamer grenst aan een zonneterras van 20m² en beschikt over een douchekamer. De andere twee slaapkamers grenzen aan mekaar en zijn respectievelijk voorzien van een douchekamer en een volledig uitgeruste badkamer.


Antwerpen: Ligging en omgeving van dit pand

Gelegen tussen de Schuttershofstraat met haar vele exclusieve boetieks en de gallerijen aan de Leopoldstraat, biedt dit appartement een prachtig uitzicht over de Bourlaschouwburg en het omliggende plein. Via de Frankrijklei is men in een mum van tijd zowel uit als in de stad. Kortom een optimale combinatie tussen wonen en werken in de stad!

Mogelijkheid tot huren van parkeerplaatsen binnen 250m wandelafstand.

Beschikbaar vanaf 01/08/2020.

Provisie op de gemeenschappelijke kosten: €100 per maand

EPC: 273 kWh/m² UC:1056072


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Kimberly Vandeput
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media