Vendere proprietà
Vendita
Lista
Contacteer ons

Luxueus appartement in Zurenborg district

Appartement, Huren | België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum, Antwerpen
Huur-Icon
1,900 EUR
ca. 2,290 USD
Huur
Slaapkamers-Icon
3
Slaapkamers
Badkamers-Icon
1
Badkamers
Woonruimte-Icon
2.421,88 sqft
Woonruimte
Huur-Icon
1,900 EUR
ca. 2,290 USD
Huur

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor het zoeken naar eigendommen door Engel & Völkers. Mijn bovenstaande gegevens kunnen worden doorgegeven aan de lokale licentiepartner van de Engel & Völkers Group om contact te leggen. mijn telefoonnummer, ga ik ermee akkoord telefonisch gecontacteerd te worden door de lokaal verantwoordelijke licentiepartner van de Engel & Völkers Group.

Gedetailleerde informatie over welke gegevens door Engel & Völkers worden opgeslagen en welke rechten u in deze context heeft, vindt u in ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Prachtig gerenoveerd en instapklaar 4-slaapkamer appartement in een standingvolle residentie op centrale ligging in het Zurenborg district, nabij openbaar vervoer en winkels. Elke ruimte heeft zijn eigen fijn uitgewerkte elementen, waarbij veel aandacht is besteed om de authenticiteit van het appartement te bewaren: molures, visgraatparket, authentieke deuren + klinken... De foto’s spreken boekdelen.
Indeling: mooie centrale hal, een prachtige ruime en lichtrijke leefruimte, voorzien van indrukwekkende authentieke lood in glas deuren. Aansluitend vinden we de eetkamer, volledig ingericht in dezelfde stijl. Vervolgens vinden we de moderne volledig uitgeruste keuken met eiland, wasplaats + opbergruimte en in totaal 4 slaapkamers + bureau (optioneel 5de kamer), allen voorzien van dezelfde mooie visgraat motief parket.
Tenslotte is het genieten in de badkamer die voorzien is van een sauna om rustig te kunnen ontspannen na een drukke werkdag.

Optie om garageplaats te huren in de buurt.


Antwerpen: Ligging en omgeving van dit pand

Zeer centrale en residentiële locatie met goede verbinding naar
in- en uitvalswegen, nabijheid van openbaar vervoer.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Guido Palmen
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Commissiegegevens

EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media