Vendere proprietà
Vendita
Lista
Contacteer ons

Royaal app met 4-slkp op de Keyserlei

Appartement, Huren | België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum, Antwerpen
Huur-Icon
2,750 EUR
ca. 3,314 USD
Huur
Slaapkamers-Icon
4
Slaapkamers
Badkamers-Icon
3
Badkamers
Woonruimte-Icon
2.583,34 sqft
Woonruimte
Huur-Icon
2,750 EUR
ca. 3,314 USD
Huur

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor het zoeken naar eigendommen door Engel & Völkers. Mijn bovenstaande gegevens kunnen worden doorgegeven aan de lokale licentiepartner van de Engel & Völkers Group om contact te leggen. mijn telefoonnummer, ga ik ermee akkoord telefonisch gecontacteerd te worden door de lokaal verantwoordelijke licentiepartner van de Engel & Völkers Group.

Gedetailleerde informatie over welke gegevens door Engel & Völkers worden opgeslagen en welke rechten u in deze context heeft, vindt u in ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken. U kunt uw toestemming voor toekomstig gebruik op elk moment intrekken.

Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Dit prachtige appartement bevindt zich in een klassevol gebouw op de Keyserlei. U betreedt het gebouw met een modern badgesysteem. Met de lift kan u zich naar boven begeven. U komt binnen in een prachtige inkomhal met een marmeren vloer. De keuken heeft een klassieke look en is volledig uitgerust met een vaatwasser, ijskast, gasvuur, oven en combi-oven. De lichte eetkamer grenst aan de keuken, en deze geeft op zijn beurt uit op een prachtige gebogen leefruimte met zicht op het Centraal Station. Verder zijn er nog 4 ruimte slaapkamers en 3 badkamers. De masterbedroom heeft zijn badkamer ensuite en heeft ook een eigen dressingruimte. Er is ook een aparte ruimte voor wasmachine en droogkast voorzien.

De maandelijkse lasten zijn 250 euro/maand. Hier zit een provisie voor uw privaat waterverbruik inbegrepen.


Antwerpen: Ligging en omgeving van dit pand

Gelegen in het hartje van de stad. Dichtbij de winkels, het nieuwe Operaplein, het Centraal Station en de Diamantwijk. Aan openbaar vervoer geen gebrek. Maar ook voor de wagen is een parkingmogelijkheid om de hoek. Kortom, een toplocatie!


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
  • EV Antwerpen-Centrum bvba · VAT BE0828.584.193
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Emilie de Roover
  • Leopoldstraat 49
  • 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 3 233 2400
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

EV Antwerpen-Centrum bvba - Frédéric Van Blerk Erkend Vastgoedmakelaar BIV 206387 - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Verwijzend naar plichtenleer BIV volgens het KB van 27 september 2006 (www.biv.be)


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media