Vendita
Lista
Contacteer ons

Ruime loft omringd door groen en water

Appartement, Kopen | België, Vlaanderen, Oost Vlaanderen Provincie, Gent (stad)
Vraagprijs-Icon
990,000 EUR
ca. 1,073,160 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
1
Slaapkamers
Badkamers-Icon
1
Badkamers
Woonruimte-Icon
2.281,95 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
990,000 EUR
ca. 1,073,160 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Welkom in deze loft in het Manchestergebouw, aan de Edward Pynaertkaai gelegen. Het gebouw dateert van 1913, maar werd in de periode 2005 – 2011 volledig gestript en omgevormd tot spacieuze loften.

Hier kan men terecht van een loft spreken: het open vloerplan zorgt ervoor dat alle ruimtes met elkaar in contact staan en er geen afgesloten kamers werden gecreëerd. Ideaal voor wie op zoek is naar een gevoel van openheid en ruimtelijkheid!

De loft heeft een bruikbare oppervlakte van 212 m², verspreid over meerdere niveaus. De leefruimtes en keuken bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping. Deze staan in nauw contact met de bureau, voorzien op niveau +1. De slaapvertrekken en de badkamer bevinden zich op -1, waar zij genieten van uiterste rust en een stabiele kamertemperatuur. De grote glaspartijen trekken daglicht naar binnen, waardoor ook deze verdieping ten volle gebruikt kan worden.
Doorheen de loft werd gewerkt met een domoticasysteem, dan onder meer instaat voor de bediening van de verlichting, gordijnen, de gashaard en de vloerverwarming.

De keuken is een echte leefkeuken, die in contact staat met de leefruimte en de eetplaats. Deze vormt het hart van de loft en werd ook van hoogwaardige toestellen voorzien. De kookplaat van De Dietrich bevindt zich in het eiland, waardoor koken met gasten aan het eiland des te gezelliger is. De industriële dampkap in inox heeft een aparte motor in de technische berging, zodanig dat men zonder problemen een fijn gesprek kan voeren tijdens het koken. Verder werden er twee Zug-combitoestellen voorzien: een oven-stoomoven en een microgolfoven-grill. Twee koelkasten, een diepvries en vaatwasser maken het geheel af. De keuken werd verder rijkelijk voorzien van lades en kasten, alsook een bar-element om aan het eiland te zitten. Dit alles maakt deze keuken uitermate geschikt voor een hobbykok of voor wie thuis kleine kookworkshops wil organiseren!

Doorheen de loft vindt men maatwerk inbouwkasten terug: handig voor het opbergen van al uw spullen. Ook een ruime inloopdressing hoort daarbij!

De badkamer dan werd afgewerkt in Corian en is zeer goed onderhouden. In de ruime inloopdouche of het bad kan u heerlijk relaxen. Hier werd voor de nodige privacy gezorgd door gebruik van ramen in melkglas.

Samen met het appartement worden een ruime kelderberging en een ondergrondse autostaanplaats verkocht.

En dan last but not least: de loft heeft een EPC met label A. Dit resulteert in een laag energieverbruik en dus ook lage energiekosten!

EPC: 338 kWh/m2 - UC: 2707430; Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv ; P-score: A, G-score: A


Virtuele rondleiding door dit pand

Ontdek uw toekomstige pand van tevoren door een video-tour en laat u inspireren

Gent (stad): Ligging en omgeving van dit pand

De Edward Pynaertkaai bevindt zich aan de oevers van de Schelde, een belangrijke rivier in België die een grote rol heeft gespeeld in de handel en de ontwikkeling van de stad Gent. De kaai bevindt zich tussen twee rivierarmen.

Historisch gezien was de Schelde een belangrijke transportroute voor goederen en handelsschepen, en de kaaien langs de rivier fungeerden als knooppunten voor commerciële activiteiten.

De oude, industriële textielsite werd omgetoverd tot een modern woon- en leefeiland, op wandelafstand van het Gentse stadscentrum.
De fietspaden en fietsbrug langs de Schelde verbinden de site veilig en snel met de talrijke scholen in de buurt.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Gent-Centrum
  • Ghent Real Estate Brokerage B.V. · VAT BE0739.986.868
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Sara Van der Meersche · BIV 514974
  • Vlaanderenstraat 33
  • 9000 Gent
  • Telefoon: +32 (0)9 223 28 23
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media