Vendita
Lista
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αξιοποιήσιμο Οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα

Γή, Αγορά | Ελλάδα, Αθήνα, Αθηνα Δυτικα Προαστια, Agia Varvara
Τιμή-Icon
165,000 EUR
περ. 168,844 USD
Τιμή
Μέγεθος οικοπέδου-Icon
2.249,66 sqft
Μέγεθος οικοπέδου
Τιμή-Icon
165,000 EUR
περ. 168,844 USD
Τιμή

Ζητήστε τώρα μία έκθεση

Επικ/νία
Viewing Appointment
Πίσω
Επικ/νία
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.

Μπορείτε να μάθετε λεπτομερώς ποια δεδομένα αποθηκεύονται και ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά βλέποντας την πολιτική απορρήτου μας.

Συμφωνώ με την αποθήκευση και τη χρήση των δεδομένων μου σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου και συμφωνώ με την επεξεργασία των δεδομένων μου από τον πάροχο για να απαντήσω στο αίτημά μου επικοινωνίας ή στο αίτημά μου για πληροφορίες.

Μπορώ να ανακαλέσω τη συγκατάθεσή μου ανά πάσα στιγμή για το μέλλον.

Το μήνυμα εστάλη επιτυχώς
Αποστολή μηνύματος
Continue
κλείσιμο
Please select an option

What you should know about this plot of land


Special features of this plot of land

Η παρούσα μονοκατοικία πωλείται ως οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 209,18 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 1,8. Είναι ένα γωνιακό ακίνητο, απέναντι από ένα μικρό πάρκο, σε ήρεμη γειτονιά,με εύκολη προσβασιμότητα στο μετρό και στην αγορά.


Agia Varvara: Τοποθεσία και περιβάλλον

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Τοποθεσία: Η Αγία Βαρβάρα βρίσκεται Δυτικά της Αθήνας, ανάμεσα στους Δήμους Κορυδαλλού Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, ενώ απέχει μόλις 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η πόλη πήρε το όνομά της από τον ιστορικό ναό της Αγίας Βαρβάρας.Η πόλη της Αγίας Βαρβάρας εκτείνεται στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω ενώ μια από τις δύο εισόδους της πόλης βρίσκεται στην Ιερά Οδό, το δρόμο της πομπής των Μεγάλων Ελευσίνιων της αρχαιότητας. Η Αγία Βαρβάρα είναι μια σύγχρονη, όμορφη κι ανθρώπινη πόλη με καλές τεχνικές υποδομές και δίκτυα. Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της πολιτικής ανάπτυξης του Δήμου, έχει περιοριστεί το ύψος των οικοδομών και έχει αυξηθεί το αστικό πράσινο και οι κοινόχρηστοι χώροι φτάνοντας στο 33% της συνολικής έκτασης. Είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο και μόλις τα τελευταία χρόνια άρχισε να αναβαθμίζεται σταδιακά.
Προσβασιμότητα: Ο νέος σταθμός του μετρό στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας έχει δώσει μια νέα πνοή στο δήμο, κάνοντας την πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας ευκολότερη, σε απόσταση μόλις σε 10 λεπτών από το Μοναστηράκι αλλά και παρέχοντας απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο.
Επενδυτική Δυναμική: Η κοντινή του απόσταση από το Κέντρο της Αθήνας καθώς και η γειτνίαση από σημαντικές περιοχές των Δυτικών Προαστίων, όπως αυτή του Αιγάλεω, σε συνδυασμό τη γραμμή του μετρό, την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.


Επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας σύμβουλο
Engel & Völkers MMC Greece
  • EV MMC Greece S.A.
  • Licence partner of Engel & Völkers Residential GmbH
  • Sotiris Gkatis
  • 2-4 Mesogeion Avenue
    Athens Tower
  • 11527 Athens
  • Τηλέφωνο: +302111055000
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο
Πίσω
Σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο
The service on https://www.engelvoelkers.com/en-gr/athens-surroundings/ is provided by:


EV MMC Greece S.A.


2-4 Mesogeion Av., 11527,


Athens, Greece


Tel.: +30 2111055000

E-Mail: athensmmc@engelvoelkers.com


Value added tax identification number: EL-801063999

Company registration number: 148231503000


Company’s Board of Directors: 1. BoD President: Georg Petras, 2. BoD Vice-President: Paloma Perez Bravo, 3. BoD Member: Panagiotis Bartziotis.


www.engelvoelkers.com is a platform on which franchisees of the Engel & Völkers group of companies as well as the Engel & Völkers group of companies itself can place real estate and yachts on offer and make such offers publicly available.


Responsibility for any editorial content on https://www.engelvoelkers.com/en-gr/athens-surroundings/:


Georg Petras


BoD President, CEO EV MMC Greece S.A.


The internet platform of the European Union concerning the online dispute resolution (so-called “ODR platform”) is available via the following link:


http://ec.europa.eu/consumers/odr


We do not participate in dispute resolution procedures before consumer arbitration bodies.


E-Mail: athensmmc@engelvoelkers.com

Λεπτομέρειες προμήθειας

Διαθεσιμότητα κατόπιν συμφωνίας. Το παρόν υλικό βασίζεται σε πληροφορίες, τις οποίες θεωρούμε αξιόπιστες, ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν παρασχεθεί από τρίτα μέρη, δεν δυνάμεθα να επικοινωνήσουμε ότι είναι ακριβές ή πλήρες και συνεπώς δεν θα πρέπει κάποιος να βασιστεί σε αυτό. Η παρούσα προσφορά ενδέχεται να υπόκειται σε λάθη, παραλείψεις και σε μεταβολή της τιμής ή απόσυρση δίχως προειδοποίηση. Οι φόροι, ο
συμβολαιογράφος και τα τέλη μεταγραφής βαρύνουν τον αγοραστή. Η μεσιτική προμήθεια θα πρέπει να εξοφληθεί από τον πωλητή ή/και τον αγοραστή ανάλογα με τις μεσιτικές συμβάσεις σε ισχύ.Ακολουθήστε μας στα social media