Sälj en fastighet
Köpa
Bevakningslista
Ta kontakt med oss

Design hus i en idyllisk beliggenhet

Fastighet, Köpa | Spanien, Costa Blanca, Orihuela, Miljö
Pris-Icon
440,000 EUR
Ca 523,204 USD
Pris
Sovrum-Icon
3
Sovrum
Badrum-Icon
3
Badrum
Boyta-Icon
4 628,48 sqft
Boyta
Tomtyta-Icon
14,75 ac
Tomtyta
Pris-Icon
440,000 EUR
Ca 523,204 USD
Pris

Beställ objektöversikten

Kontakt
Viewing Appointment
Tillbaka
Kontakt
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Meddelandet skickades
Skicka meddelande
Continue
Stäng
Please select an option

Fakta om fastigheten


Beskrivning av fastigheten

Et nyskapende og spektakulært design hjem som passer perfekt inn i de naturlige omgivelsene. Ligger på nordsiden av fjellet, omgitt av en vakker furuskog.
Eiendommen har mottatt den prestisjetunge prisen: "Prisen for beste Arkitektur, Bygg og Struktur ved Design Kategorien i Milano 2013-2014".
Kapslingen er utformet slik for å integrere huset i miljøet og for å skape et kontinuerlig rom hvor dialog med naturen på utsiden er konstant. Villaen er spesielt designet for at hjem og workshop skal virke tiltrekkende på de av oss med kunstneriske interesser.
Villaen er på tre etasjer. Den er forbundet med en kontinuerlig kjeller rampe hvor vi finner en parkering. Villaen har alle fasiliteter, inkludert et selvforsynt vannsystem.
Første etasje har 3 soverom, stue og kjøkken. Denne delen er dekket av en kuppel. Herifra har man utsikt over bassenget og terrassen.
Toppetasjen er en åpen plass som kan brukes som et verksted eller et romslig soverom. Herifra har man utgang til en terrasse med en fantastisk utsikt over fjellene.
Hele kuppel systemet gir deg en mikroklimatisk bolig som ikke trenger noen form for aircondition. Dette er fordi en biolog har designet boligen. Han har lagt stor vekt på at respekt for miljøet skal opprettholdes på best mulig måte, og derfor vedtatt løsninger som gir fantastisk bioenergi og et herlig mikroklima ved utformingen av huset.
Dette hjemmet er et unikt prosjekt for elskere av design fra naturen.


Virtuell rundvandring i fastigheten

Utforska din framtida fastighet redan före visningen och bli inspirerad av en filmad rundvandring

Miljö: Fastighetens läge och omgivningar

Hondon de las Nieves er en by i Valencia kommune i Spania. Den ligger sørvest i provinsen Alicante, i regionen midtre Vinalopó.
Den tradisjonelle landbruksøkonomi, basert på drue tabellen (druer produsert i antall Vinalopó - poser tabellen) er nå ferdigstilt og vedtatt av eiendomsbransjen. Den viser økende salg med et økende antall utlendinger som bosetter seg i byen. Her finnes et steinbrudd av sand, grus, sement og også andre relaterte næringer som gir arbeidsplasser i byen.
Byen ligger i en beskyttet del av fjellene i Crevillente. Her finnes trær av furu, mandel, oliven samt flotte vingårder i dalen. Derfor tilbyr området vakre steder som La Cuesta eller La Cruz, autorisert for rekreasjon. Om vi ønsker en lengre tur, kan vi velge veien til Pelao Alto, der du kan observere mange arter av disse plantene: furu, einer, timian, rosmarin, mm. Det lokale dyrelivet omfatter villsvin , rev, rapphøns, hare, kaniner, øgler, ugler, mm.


Kontakta din personliga rådgivare
Engel & Völkers Torrevieja RES
  • Alicante Sureste Inmobiliaria, S.L.
  • Licenspartner till Engel & Völkers Residential GmbH
  • Jeronimo Siguenza Ortega
  • Calle Ramón Gallud, 11
  • 03181 Torrevieja
  • Telefon: +34 96 570 45 83
  • Cell: +34 608 561711
E-post
Tryckort
Tillbaka
Tryckort
The Service on www.engelvoelkers.com is provided by:

Engel & Völkers AG
Stadhausbrücke 5
D-20355 Hamburg

Energiinformation


Kanske gillar du även dessa fastigheterFölj oss på sociala medier