Sälj en fastighet
Köpa
Bevakningslista
Ta kontakt med oss

Luksus villa ved sjøen med fantastisk utsikt

Nybyggnadsprojekt, Köpa | Spanien, Costa Blanca, Orihuela, Torre de la Horadada
Pris-Icon
från 2,800,000 EUR
Ca 3,396,959 USD
Pris
Sovrum-Icon
från 7
Sovrum
Totalyta-Icon
från 5 812,51 sqft
Totalyta
Pris-Icon
från 2,800,000 EUR
Ca 3,396,959 USD
Pris

Begär ytterligare information nu

Kontakt
Viewing Appointment
Tillbaka
Kontakt
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Meddelandet skickades
Skicka meddelande
Continue
Stäng
Please select an option

Vad du bör veta om detta nybygg­nationsprojekt


Nybygg­nations­projektets utrustning och speciella egenskaper

Ny konstruert villa med luksuriøse kvaliteter i en beliggenhet med fantastisk utsikt og med en av de vakreste strendene i regionen. Villaen er en hjørnetomt på 750 m2, og derfor er dette huset større og annerledes og skiller seg ut fra de andre villaene her. Huset er designet med store elegante vinduer for å riktig kunne nyte de vakre omgivelsene. Store vinduer gjør det og meget lyst og solrikt.
Villaene har heis. og har fem nivåer siden den har ulik høyde distribusjon.
I kjelleren finner vi en stor garasje, vaskerom og andre fasiliteter.
Hovedetasjen har en meget romslig og moderne stue og spisestuen har en stor terrasse hvor en virkkeligt kan nyte utsikten over Middelhavet.
Ovenpå finns fire store soverom, som har en terrasse med utsikt over havet
Dette er virkeligt et luksus hjem designet for de mest kresne entusiaster ved design.


Upptäck alla fastigheter i detta nybygg­nationsprojekt


Torre de la Horadada: Nybygg­nationsprojektets läge och omgivning

Villaen ligger i El Mojon i La Torre de la Horadada som er en by ved sjøen, tilhørende det kommunale distriktet i Pilar de la Horadada, Alicante. En kystlandsby, som nylig har sett sin utvikling gjennom turisme. Det skyldes egentlig to faktorer: Vakttårnet fra det sekstende århundre som er en attraksjon her; og for det andre, der tårnet er plassert: Punta de la Horadada (den "Horadada" er en projeksjon av land hvor sjøen har laget små huler av vann, dvs. er gjennomboret, eller leidet).
La Torre de la Horadada har flere strender som har blått flagg. Blant sine strender inkluderer Conde, Port og en liten vik av La Lombriz av fin sand og krystallklart vann.
En kjent historie blant av lokalbefolkningen, er en legende som sier at strendene og dets folk har blitt utsatt for hyppige piratangrep, og takket være vakttårn og bruk av skjell som et varslingssystem, var det ikke mulig å fullføre raidet. Lederen av piratene fikk gjennomboret hånden med et varmt jern. Hullet i hånden (Horadada), er opphavet til områdets navn: La Torre de la Horadada, hånden, som senere ble "La Torre de la Horadada.
Vakttårnet tilhørte et kystovervåkingssystemet, og ble bygget i 1580 på et gammelt tårn. Det signaliserte de tradisjonelle grensene for det sørlige Valencia, og i det nittende århundre ble det brukt til å signalisere via den optiske telegrafen.
Det er veldig gode forbindelser til flyplassene i San Javier (15 km) og Alicante (60 km) via motorveien A7, og her finnes flere kjøpesentre i nærheten som Zenia Boulevard eller Dos Mares.


Kontakta din personliga rådgivare
Engel & Völkers Orihuela
  • Alicante Sureste Immobiliaria S.L.
  • Licenspartner till Engel & Völkers Residential GmbH
  • Jeronimo Siguenza
  • C.C. Costa Zenia, C. Malaquita 1 - Local 13
  • 03189 Orihuela
  • Telefon: +34 96 6291 139
E-post
Tryckort
Tillbaka
Tryckort
This service is provide by:

ALICANTE SURESTE INMOBILIARIA S.L. ( “ Engel&Voelkers Orihuela”), partnership with CIF B-54629332, in Calle Malaquita 1, local 13 C.C. Costa Zenia, 03189 Orihuela Costa (Alicante) España

To contact Engel&Voelkers Torrevieja Orihuela directly and effectively, you can contact the email address: torreviejaorihuela@engelvoelkers.com or Orihuela@engelvoelkers.com


Följ oss på sociala medier