Buy
Rent
Watch list
Contacteer ons

KORTRIJK | PAULINEN C3 Leie en Broeltuin

Appartement, Kopen | België, Vlaanderen, West Vlaanderen Provincie, Kortrijk
Vraagprijs-Icon
530,000 EUR
ca. 624,340 USD
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
2
Slaapkamers
Badkamers-Icon
2
Badkamers
Woonruimte-Icon
1.194,79 sqft
Woonruimte
Vraagprijs-Icon
530,000 EUR
ca. 624,340 USD
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Het appartement PAULINEN PA C3 omarmt als hoekappartement de hoofdbouw van Paulinen aan de tuin- en waterkant. Over een oppervlakte van 111m²met 29m²terras is het thuiskomen in een bijzondere architec-tuur met oog voor doordachte indeling. De inkom met gastentoilet & lavabo voorbij, kom je tot de leefruimte via een in steellook omkaderde glazen deur. Over ca.46m² strekken zich hier de zitruimte, eetplaats en top inge-richte open keuken uit. Deze geven via kamerhoge vensterdeuren uit op het inpandig terras. De twee 2-persoons slaapkamers genieten elke van een eigen badkamer. Deze zijn respectievelijk ingericht met dubbele wastafel, inloopdouche, bad en met enkele wastafel en inloopdouche. Er is naast een berging ook ruimte voor het plaatsen van inmaakkasten.
Van het zeer exclusieve zicht op de Broeltorens en de Leie kan over maar liefst ca. 16m lang terras genoten worden, net als van de Broeltuin over ca. 7m (de diepte en breedte van het appartement zijn hiervoor ten volle benut). Ochtend- en avondlicht zijn een welkome gast zowel binnen als buiten de leef- en slaapruimtes.
Bel gerust nar 0476/ 599 220 voor verdere info en kom u zelf vergewissen van deze uitzonderlijke woonbele-ving.
VERKOOPPRIJS 530.000€ voor kosten. Registratie 10% op grond-en 21% btw op constructiewaarde incluis = 624.030€


Kortrijk: Ligging en omgeving van dit pand

Er is in Kortrijk geen mooiere plek: de rust, de ligging aan het water, de binnentuin, de oriëntatie, de sfeervolle verlaagde Leieboorden en de aanwezigheid van de Broeltorens maken van One Broel de beste plek om te wonen en volop te genieten.
One Broel sluit naadloos aan op de bestaande omgeving. De nabijheid van hotel Messeyne met zijn groene tuinen, het Guido Gezellepad en het Begijnhof maken van One Broel een nieuw idyllisch stukje Kortrijk.
Wie in stad wil wonen en van parkgroen wil genieten … moet ook zijn wagen en/of fiets kwijt. Het volledig ondergronds niveau (via inrijhelling Groeningestraat) met afgesloten parkeerboxen, parkeerplaatsen, kelder- en fietsbergingen(via inrijhelling Guido Gezellepad), geeft via repectievelijke liften rechtstreeks toegang tot uw verdieping.
De toegang tot alle woonappartementen vanuit de Broeltuin schept een dynamiek met de omwonenden en draagt eveneens bij tot een onvergetelijke woonervaring.


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Waregem / Kortrijk
  • Vastgoed Leiestreek Zuid B.V.
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Nathalie Billiet
  • Grote Markt 19A
  • 8500 Kortrijk
  • Telefoon: +32 (0)56 89 11 89
  • Mobiel: yes
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media