Sell your property
Buy
Rent
Watch list
Contacteer ons

Unieke woning met prachtig aangelegde tuin!

Huis, Kopen | België, Vlaanderen, West Vlaanderen Provincie, Brugge (city)
-Icon
(op aanvraag)
Vraagprijs
Slaapkamers-Icon
6
Slaapkamers
Badkamers-Icon
3
Badkamers
Woonruimte-Icon
5.166,68 sqft
Woonruimte
-Icon
(op aanvraag)
Vraagprijs

Meer informatie aanvragen

Contact
Viewing Appointment
Terug
Contact
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Bericht verzonden
Bericht verzenden
Continue
Sluiten
Please select an option

Wat u moet weten over dit pand


Uitvoering en details van dit pand

Dit uiterst uniek aanbod betreft een woning, gebouwd door de befaamde architect Arthur Degeyter, gelegen op een magische locatie aan de reien te Brugge met prachtig zicht op het Grootseminarie. De woning zelf is voorzien van alle modern comfort en is, typerend aan de stijl van arch. Degeyter, voorzien van riante woonvolumes. Op het glv is er op heden een praktijk met apart secretariaat, wachtruimte & toilet. Via de hal hebben we connectie met de privéruimte, voorzien van trapzaal met vestiaire & binnenpatio, volledig geëquipeerde keuken met aansluitende eetplaats, voorzien van tal van ingemaakte kasten van topkwaliteit. Verder is er de magnifieke leefruimte met prachtige open haard, dewelke door de enorme glaspartijen een uniek zicht biedt op de idyllische én volledig aangelegde tuin van maar liefst +- 1950m²! Deze adembenemende tuin, met een uitzonderlijke collectie bomen en planten, is aangelegd door tuinarchitect André Van Wassenhove, naar ontwerp van landschapsarchitect Paul Deroose. De tuin paalt aan het nieuw aangelegd park “Hof Campers-Hof De Jonghe”, dus rust & privacy staan centraal. Op het 1e verdiep hebben we 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 met badkamer. De masterbedroom is voorzien van een dressing & aansluitend bureel (mog. extra slaapkamer) met prachtig zicht op de reien. Het 2e verdiep is voorzien van 2 ruime kamers, waarvan 1 met aanpalende studeerkamer. Verder is er op dit verdiep nog een volledig ingerichte badkamer. Een inpandige garage voor 2 wagens, polyvalente ruimte & bergruimtes ronden dit uitzonderlijke aanbod af! Hier kan men terecht spreken van een ongestoorde natuur in het midden van de oude binnenstad!

Verkoop onder transactie van aandelen.


Brugge (city): Ligging en omgeving van dit pand

Gelegen aan de Langerei te Brugge, in een oase van rust. In de nabijheid van winkels, scholen en allerhande voorzieningen. Makkelijke verbinding naar ring Brugge, E40 en E403. Bus stop op 1 min. wandelen.

EPC 144 kWh/m² - UC 1969361


Contacteer uw persoonlijke adviseur
Engel & Völkers Brugge
  • EV Brugge BVBA · VAT BE0502.345.083
  • Licentiepartner voor Engel & Völkers Residential GmbH
  • Joke De Spiegelaere
  • Noordzandstraat 16
  • 8200 Brugge
  • Telefoon: +32 50 61663 0
E-mail
Over deze site
Terug
Over deze site

Informatie over energie


Commissiegegevens

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria 3% (excl. BTW) inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.


Deze panden kunnen u eveneens interesserenVolg ons op sociale media