Engel & Völkers Licence Partner E&V Commercial Prague > Blog > June 2022: portfolio of offices for rent

June 2022: portfolio of offices for rent

Office space near the metro Střížkov

We offer interesting premises for rent near the Střížkov metro station. The whole space is divided into two floors, the ground floor has an open space of 138 m2 and 3 separate offices, kitchen, toilets can be completed. On the second floor there are 7 impassable offices, a meeting room, another 3 rooms can be used as open space. Kitchenette, background, toilets. The total area is 569 m2. The whole house, including common areas and facade, has undergone a complete reconstruction of the highest standard. Opposite the building are Billa supermarket, a café, metro line C - Střížkov is a 5-minute walk away.

569 m², Střížkov

147 940 CZK / month

Office space in Vršovice

Take an opportunity to rent unique office space with a total area of 160 m2 in the sought-after Prague Vršovice. Office space in Vršovice has 4 separate rooms and 3 through rooms. The premises are pleasantly bright, located on the 1st floor of a beautiful house. In the vicinity you will find all civic amenities, including various cafes and restaurants. Excellent transport accessibility is a matter of course in Vršovice. The Vinice tram stop is a short walk away and is a 3-minute walk away. The price of the monthly rent is CZK 41,080 + services CZK 6,000.

160 m², Vršovice

260 CZK / month/ m²


Offices in the desired location of Žižkov

Nabízíme vám k pronájmu samostatný komerční prostor po rozsáhlé kompletní rekonstrukci nacházející se v přízemí činžovního domu na pražském Žižkově. Celková užitná plocha prostor činí 423 m2. Dominantou objektu je velký prostor o velikosti 190 m2, na který navazuje menší prostor o velikosti 108,5 m2. Dále se zde nachází samostatné kanceláře o ploše 91 m2 v oddělené dispozici v přízemí hlavní budovy. Prostory jsou stavěné maximálně pro cca. 40 osob (optimálně cca. 10-30). Oddělené kanceláře je možné využít jako zasedací místnosti nebo kanceláře pro vedení společnosti. K dispozici je parkování pro 2 automobily. Na podlaze je převážně vinyl. V oddělených kancelářích jsou vysoko zátěžové koberce. Dvojitá podlaha v hlavní kanceláři umožňuje posunout/umístit nové zásuvky nebo datové kabely dle potřeby nájemce - kombinace systému Legrand a Lindner. Pro internet je více možností, a to například optickým kabelem Fiber, UPC. Jde o velmi světlé prostory, což zajišťují mnohé světlovody na stropech, umělé osvětlení prostoru je poté cca v 50% LED osvětlení a v prostoru s kuchyňskou linkou jsou zářivky umožňující posun dle potřeb nájemce. Prostory při rekonstrukci byly zásadně izolovány, nová plynová kotelna, nové rozvody vody, topení a kanalizace.

423 m², Žižkov

97 290 CZK / month

Why cooperate with Engel &Völkers?

Do not hesitate to contact us!

 Prague
- Katarína Power

Katarína Power Pokrupová

Head of Office Services

katarina.pokrupova@engelvoelkers.com

Telephone number

+420 233 091 011



Contact us now
Engel & Völkers
Licence Partner E&V Commercial Prague
  • Janáčkovo nábřeží 1101/23
    150 00 Prague
    Czech republic

Opening hours

Monday - Friday

8:30 AM - 5:30 PM

We know the true value of your property

Do you know how much your property is currently worth? No matter if you just want to inform yourself about the current market-price, or if you wish to sell your property for the best price: our experienced marketing experts are happy to assist you with a free and non-binding valuation.

Follow us on social media