Kaufen
Merkliste
Lépjen velünk kapcsolatba

Városi panorámás minimál Penthouse

Lakás, Eladó | Magyarország, Budapest, XII. kerület
Ár-Icon
574,000,000 HUF
kb. 1,657,916 USD
Ár
Hálószobák-Icon
2
Hálószobák
Fürdőszobák-Icon
2
Fürdőszobák
Lakótér-Icon
1 151,74 sqft
Lakótér
Ár-Icon
574,000,000 HUF
kb. 1,657,916 USD
Ár

Az ingatlan részletes bemutatása

Kapcsolat
Viewing Appointment
Vissza
Kapcsolat
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Üzenet sikeresen elküldve
elküld
Continue
bezárás
Please select an option

Tudnivalók az ingatlanról


Az ingatlan berendezése és sajátosságai

A Diana projekt majdnem teljes egészében elkészült, és csak Önre vár. Az exkluzív társasház igazán egyedi helyen, zöld környezetben egy nyugodt zsákutca végében kapott helyet, így a csendes környezet garantált. Háromszintes épületben kínál mindössze öt luxuslakást a
minőségi életstílus kedvelőinek. Lakásonként külön használatú kertrészek kerültek kialakításra, így, ha a nyugodt zöld környezet az álma, mindenképpen nézze meg a kínálatot.
A lakásokat belülről teljes mértékig az egyéni igényeire szabhat, miközben az épület külseje modernitást, visszafogott eleganciát, azaz igazi prémium miliőt nyújt. Az egyediséget a magas minőségű építészeti megoldásokon túl a nyugodt kertrész és az igazán különleges, egyedi fővárosi panoráma biztosítja.
A társasház éke, a prémiumkategóriás Penthouse lakás hasznos alapterülete 107nm, terasz 149nm, tetőterasz 85nm. Fekvése K-Ny tájolású, de a nyílászárók elhelyezkedése miatt alakás egész nap fényárban úszik. Nagy tereinek köszönhetően remekül ki lehet alakítani benne tágas amerikai konyhás nappalit, panorámás fürdőszobát, és több hálószobát is. A lakáshoz egyedülálló módon tartozik egy 85 nm-es tetőterasz is, ahonnan teljesen egyedülálló
panoráma nyílik teljes városi irányban ÉK-t és D felé.
A luxuslakásban a belső kivitelezést minden esetben a vevői igények szerint fejezik be, így lehetőség van teljesen egyedi igények kivitelezésére is. A leendő lakók magas árszinten válogathatnak a belső nyílászárók, szaniterek, burkolatok, felületképzések vonatkozásában. Fontosnak tartjuk megemlíteni azt is, hogy amennyiben szükséges, egyedi lakberendezői segítséget is nyújtanak a vásárlóknak, hogy a lakás teljesen az elképzeléseik szerint legyen berendezve. Ez a lehetőség segíthet abban, hogy a lakás a saját stílusuknak és igényeiknek megfelelően kerüljön kialakításra.
A lélegzetelállító körpanoráma miatt a Margit és Erzsébet híd, a Parlament, a Mátyás templom, a Bazilika, a Budai Vár, a Puskás Aréna, a Gellérthegy és Szabadságszobor, a Nemzeti Színház és a Mol torony is remekül látható.
A forintban megadott árak kizárólag tájékoztató jellegűek (372Ft/Eur árfolyamon kerültek átszámításra), a hivatalos értékesítési árak az alábbiak szerint EUR-ban értendőek:
Penthouse lakás - 1.527.000 €
Garázsbeállók - 30.000 €/db
Tárlók (15nm) - 35.000 €/db


Lépjen kapcsolatba személyes tanácsadójával
Engel & Völkers Budahill Center
  • Sky Ingatlanközvetítö Kft.
  • Licence partner of E & V Master C.E. Zrt.
  • Ágnes Mezei
  • Szilágyi Dezső tér 4.
  • 1011 Budapest
  • telefon: +36 30 737 0577
  • mobil: +36 30 737 0577
E-mail
Impresszum
Vissza
Impresszum

Energetikai tájékoztató


Ezek az ingatlanok is érdekelhetikKövessen bennünket a közösségi oldalakon