Kaufen
Merkliste
Lépjen velünk kapcsolatba

Családi otthon az Eötvös úton

Lakás, Eladó | Magyarország, Budapest, XII. kerület
Ár-Icon
419,900,000 HUF
kb. 1,212,820 USD
Ár
Hálószobák-Icon
3
Hálószobák
Fürdőszobák-Icon
3
Fürdőszobák
Lakótér-Icon
1 496,18 sqft
Lakótér
Ár-Icon
419,900,000 HUF
kb. 1,212,820 USD
Ár

Az ingatlan részletes bemutatása

Kapcsolat
Viewing Appointment
Vissza
Kapcsolat
Viewing Appointment
Mr. / Mrs.
  • Mr.
  • Mrs.
Üzenet sikeresen elküldve
elküld
Continue
bezárás
Please select an option

Tudnivalók az ingatlanról


Az ingatlan berendezése és sajátosságai

Értékesítésre kínálunk az Eötvös12 Villaparkban egy 152 nm-es, 1. emeleti, napfényes lakást. A nettó 139 nm lakóterületű lakás a következő helyiségekből áll: nappali-étkező-konyha, 3 hálószoba, 3 fürdőszoba, 3 gardrób, vendég mosdó, tároló, előtér, 27 nm-es terasz. A lakáshoz tartozik egy 33 nm-es kertrész is. 2 db gépkocsitároló és egy 5 nm-es tároló tartozik a lakáshoz, melyek együttes ára: 36,4 M Ft. A lakás kulcsrakész állapotban kerül átadásra.
Az Eötvös12 egy páratlan adottságú, exkluzív villapark egy történelmet megidéző, 3,5 hektáros, ősfás telken, az előkelő 12. kerület szívében, a Széchenyi-hegy tetején, csodálatos kilátással a városra.
A lakások egy része a 20-as években épült, art déco stílusjegyeket felmutató, patinás főépületben található, más részük a 6 db új, különálló villaépületben helyezkedik el.
A villapark főbb jellemzői:
Századfordulós villákkal tarkított, elegáns, történelmi hangulatú környezet, kiváló levegőminőség, a 20-as évek art deco dizájn elemeinek ötvözése a legújabb építészeti trendekkel, exkluzív szolgáltatások (recepció, fitneszterem, játszószigetek, stb.), elegáns belsőépítészeti megoldások, csúcsminőségű építőanyag-használat, legkorszerűbb technológia alkalmazása, az otthonok maximális intimitása biztosított, autós közlekedés a terepszint alá vezetve, a 20-as évek hangulatát megőrző tágas, elegáns közösségi terek, nagyméretű teraszokkal megnyitott nappalik és hálószobák, hatalmas ablakfelületek, modern igényeket kielégítő alaprajzi elrendezések, kiváló minőségű belsőépítészeti anyagok, csúcstechnológiájú gépészeti és Smart Home megoldások.


Lépjen kapcsolatba személyes tanácsadójával
Engel & Völkers Budahill Center
  • Sky Ingatlanközvetítö Kft.
  • Licence partner of E & V Master C.E. Zrt.
  • Ágnes Mezei
  • Szilágyi Dezső tér 4.
  • 1011 Budapest
  • telefon: +36 30 737 0577
  • mobil: +36 30 737 0577
E-mail
Impresszum
Vissza
Impresszum

Energetikai tájékoztató


Ezek az ingatlanok is érdekelhetikKövessen bennünket a közösségi oldalakon